Többkutyások! Nektek van 'kedvenc' kutyátok?
Én is csak azt mondhatom,mindegyikükben mást szeretek,de egyforma erővel mindhármukat.Kis kopóm intelligens,tanulékony,engedelmes,akár póráz nélkül a világ végére is elindulhatok vele,atletikussága miatt társam a biciklitúrákban,erdőjárásokban,mindenben,bár ő mégis önállóbb.Kuvaszkámnak a gazdi az Isten,minden lépésem lesi,ha csak meglát az ablakban,máris csóválva rohan oda,mászik a párkányra,egy percre nem tágítana mellőlem,ha tehetné...Öreg collie kutyusom pedig...!Bár már öregen került hozzánk,mégis végtelenül kedves,nyugodt,anélkül is lehet szeretgetni,hogy az ember tiszta nyál lenne,nagyon szeretetre méltó.
Egyformán szeretnivalóak mindannyian,éppúgy,ahogy pl a barátai között sem feltétlenül tesz különbséget az ember.Mindenkit más belső tulajdonság tesz szerethetővé,s ezáltal egyedivé és pótolhatatlanná.
Én is mindegyik kutyámat imádom.:)
Mindegyikhez fűz valami egyedi kötődés, nem tudnék ezek között rangsorbeli különbséget tenni...
És nálunk is úgy van (4-en vannak), hogy vagy mindenki kap, vagy senki sem.
Mindent arányosan, egyformán kell elosztani, és mindenkivel van, hogy külön "testreszabva" foglalkozom (lsd. agility, apport, biciklis séta, birkózás), meg vannak közös falkatevékenységek is:)
Viszont az eltérő személyiségük miatt van, akivel még soha a hangomat sem emeltem fel (menhelyi), és van, akinek párszor rá kellett szorítanom a pofikájára, de most már neki is elég egy enyhe kis ejnyebejnye.:)
Érdekes, hogy pont a KÁJjal végképp soha semmi gáz nem volt. Engedelmes, alázatos. Szerintem ő igazából egy cica.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!