Rottweilert szeretnék venni, mert már évek óta az a kedvenc kutyám és már szinte mindent tudok róluk de egy ismerősnek van 2db és neki széttúrták a kertyét össze-vissza ugrálnak stb?
ha unatkozik rombol, ugrál stb.. de ha le van mozgatva fizikailag és szellemileg is és rendesen meg van nevelve akkor semmi gond nincsen.
Az ismerősöm Rotija is nagyon nyugott. Nem ugrál nem rombol.
A szomszédomé se az csak egész nap "döglik" a teraszon, a napi rutinja hogy sétál egy kört az udvaron. (bár ő nagyon is túl súlyos kutya)
Szia!
Kölyökkutyát szeretnél?
Épp most osztottam meg vagy 6 rottit fb-on, akik menhelyen/gyepin vannak és gazdit keresnek. A legfiatalabb két éves...
Ha érdekelnek a kutyák, írj privit és küldöm a linkeket!
Igen kölyökkutyát szeretnék, még nem most de ha eljön az ideje írok mindenképp(pár hét max.)
Hát én a nap nagyrészét a kutyával tölteném szóval szerintem a kifárasztással nem lenne gond. Köszönöm szépen a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!