Társaságban nem kéne említenem, hogy a Yorkshire terrier az egyik kedvenc kutya fajtám?
Egy 35 éves pasinak? Hát, tényleg az ... mégha 13 éves kislány lennél.
De tényleg .. mit szeretsz rajtuk? Kiváncsi vagyok rá.
Azt, hogy milyen nagyok "belülről".:)
Úgy ahogy van, szeretem a fajtát. Kinézetre is, szerintem szépek. Meg igazi karakterek, jó a humorérzékük.
Amúgy roppant kíváncsi lennék rá, hogy hogy bírna el egy Yorkival egy 13 éves lány...
De amúgy a Komondorokat is nagyon szeretem, Komondorom is volt. A jellemében még keményebb, meg hát ott elég tiszteletreméltó erő is van mögötte.
Megvan a véleményem azokról, akik 1-1 fajtát "elítélnek" Attól még, hogy az emberek nagy része hülyén neveli, az nem a kutya hibája, hanem az idióta gazdáé.
Nekem is yorkim van, BH vizsgás kitűnő eredménnyel.
a yorki csak kivülről plázakutya,egy 13éves kislányt lehet nem huz el és elbir vele de ugy a fjeére nő mint a huzat!
Egyátalán nincs semm baj abban ha neked az tetszik,ugyanis a kutyát nemkinézetre válasszuk hanem jellemre. Ennyi erővel miért baj h ha egy plázacicának egy pi tetszik. Az nem ekkora probléma?Szerintem jol látod h a belső érték alapján kell kutyát nézni és nem kivülről. A yorki lehet hcuki,meg édes,meg tredni,de attol még terrier és egyátalán nem az a táskában vivő fajta.Sokan félrenevelik.Ebből eredendően kevés stabil idegrendszerű normális yorkit látni.
Mivel nem ismerlek, így lehet ha személyesen találkoznánk és említenéd akkor picit furcsállnám elsőre, hisz nem ez a megszokott 'kedvenc', de egyáltalán nem tartanám 'gáz'nak. A yorki is ugyanolyan kutya mint a többi főleg ha megfelelően van nevelve. Sőt a jelleméből és méreteiből adódóan sokkal nagyobb kihívás, mint egy goldi. Én kifejezetten örülök nemtől és kortól függetlenül az olyan embereknek akik ezeket a kistestű kutyákat ebnek nézik, megnevelik és nem táskában cipelgetik.
Kinézettre nekem is tetszik, de csak "távolról", mindig megnézem azokat amik tényleg szépek, de nekem nem kéne, nem ez a fajta illik hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!