Yorkinak ti milyen játékokat vettetek?
Nem kell túlzásokba esni játékok terén, sok felesleges cuccot össze lehet vásárolni, amik aztán csak porosodni fognak.
Ami nálunk a best of, az a wc papír guriga, annál jobb játék nincs:)
De amit még tudok javasolni, az egy tenisz labda, és a Kong termékek.
Nálunk a legnagyobb kedvenc egy üres műanyagüveg :D:D A legjobb a másfél vagy két literes ^^ A kutya szabályosan gurul vele vagy éppen rágcsálja a kupakját :)
A másik favorit amit még a Baumaxban vettem neki anno egy kék sípolós labda. Az a mindene.
Nekünk is van egy csomó játékunk, drága is olcsó is :) ugyanúgy elvan a flakon kupakkal, mint egy 5 ezres röfögő malaccal :)
A műanyag és latex játékokat azzal kezdem h jó meleg vízben leöblítem és kezdődhet a játék. (ez csak egy tipp) :)
Olyat most nem tudok neked mondani amit nem ajánlanék...
Nálunk nagyon bevállt és tartósak azok, amik plüssök és a hasukban van a csipogó.
Azok az újfajta latex-os játékok is nagyon jók, jobbak mint a műanyagok sztem. :)
Nagyon szereti a kindertojást (tudod a sárga tartókát:) )néha rakok bele neki szárazkajcsit és ügyesen kinyitja :)
úú amit még nagyon szeretek az az etető laszti.
Én nem vettem, hanem a sípolós kislabdájából kivettem a sípot, vágtam rá nagyobb lukat és ott töltöm fel jutifalattal (vagy akármivel)úgy tud hozzájutni ha görgeti és kipotyognak a lukon a falatok. Nagyon cuki.
remélem adtam pár ötletet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!