Kutyával való játékokat tudtok mondani?
én birkózni, fogócskázni és rongyozni szoktam
de ezeknél nagyon fontos, hogy a kutya tudja mit szabad és mit nem
Én is apportírozok vele, bár vissza csak akkor hozza, ha azt akarja, hogy újra eldobjam. Nem feltétlenül csak labdával. Lent bottal is játszunk, de ezt is csak akkor, ha másik kutyával elkezdek játszani bottal és akkor jön ő is, hogy na én is tudok botozni. (ezért néha direkt elkezdek másik kutyával játszani, hogy jöjjön).
Szoktam még vele bújócskásat játszani. Elbújok a lakásba ő pedig megkeres. Bár már az összes trükkömet tudja, hogy hova szoktam bújni. Fogócskázni nem nagyon szoktunk, mert lent őt nem érdekli az ilyesmi, a lakás meg kicsi, mit szólnának a szomszédok ha végig dörömbölnék a lakáson. Ennek ellenére nagy ritkán szoktunk :D
Imád még rongyozni, vagy bármi olyannal játszani amit lehet rángatni. Párna, ruha (utóbbinak nem nagyon örülök ezért ha egy ruhát kap fel akkor kicserélem a törölközőjére). A másik favorit pedig a csirke, azzal bármit lehet vele játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!