Hogy szoktassam le az unoka öcsémet a kutyám terrorizálásárol?
ki van otthon? kié a ház, a kert ?
én jól elkapnám a kiskölyköt és megpofoznám, ha az appja nem látja,
viszont a kutya minig legyen szem előtt!!!
az ilyen hülyéktől jobb messzire költözni
én megoldanám egyszerűen.
aki az én kutyámat bántja,én meg azt bántom.
sajnos már ilyenben nekem is volt részem...
te is szadizd a gyereket,de csak akkor mikor a kutyát bántja.
aztán ha az apja ezen már nem röhög,lehet neki mondani hogy te is ezt érzed a kutyádnál.
le lehet pontozni,engem nem érdekelne hogy gyerek,legalább még időben megtanulná hogyan kell az állatokkal bánni.
és mellékesen ne hagyd őket egyedül,sőt a gyerektől el kellene zárni szerencsétlen állatot.mégs véletlenül se engedd a közelébe,mert ha tényleg megharapja,óriási balhé lesz belőle...
Köszönöm a válaszaitokat!!
Az egész család tudja hogy iszonyatosan állatvédö vagyok!! És ezzel az egyel tudnak felidegesiteni!!
Maximálisan egyetértek a tegnapi 22:40-es válaszolóval.
Én 15 éves voltam amikor az első kutyámat kaptam, sok mindent nem tudtam akkor még a kutyázásról - persze most sem vagyok egy nagy ász, de azért már fejlődtem valamennyit, elvégre eltelt azóta 20 év. :) - de az első percttől kezdve nagyon szerettem.
Sem akkor, sem most soha senkinek semmilyen körülmények között nem tűrném el, hogy akár szóval, akár tettel bántsa a kutyámat, ill. olyan dolgot tegyen vele ami neki nem jó! Ha a kis hülye uncsitesód az én uncsitesóm lenne már biztos, hogy megmondtam volna neki valami ilyesmit: "Halott ember vagy, ha még egyszer akár csak ránézel a kutyámra!", és ezt biztos nyomatékosítanám az agyában egy maflással.
Ha ez sem lenne elég akkor azokban az órákban amikor ott vannak nálatok (gondolom nem együtt éltek) menj el a kutyával egy nagyot sétálni, ha kell akkor készülj pár szendviccsel és 2 palack vízzel (az enyém simán megiszik másfél liter vizet egy túra alatt) egész napos kirándulásra.
Ha bárki megjegyzi a családból, hogy ez mennyire nem illő, hogy egy percet nem vagy hajlandó eltölteni velük, akkor nyugodtan meséld el az okát.
A kutyádnak Te vagy az egyetlen akire számíthat, ne engedd, hogy bántsák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!