Milyen kutyafajtát ajánlotok?
akumi mindent leírt ami fontos!
Amúgy k**va nagyok az igényeid.. Akit én ajánlanék az az uszkár neked,mert nem nyáladzik,nem hullatja a szőrét, és elég nyugis egy kutya,de nem ajánlanám neked mert nem kinti kutyának való! Ahogy nincs is olyan hogy kerti kutya,minden kutya a gazdája mellett érzi csak jól magát!!
Hogy gondoltad hogy egésznap kint legyen a kertben te meg ránézel 1-2 órára? 1-2 óra max sétára elég,és akkor még ott van a napból több mint 12 óra..Főleg gimibe mennél mi lenne szüleid nyakán maradna..Hagyjad te a kutya vásárlást,nem való neked még!!! Ajánlanék menhelyit,de nyakamat tenném rá hogy kitépné édesanyád petúúúniáit ti meg adnátok vissza a menhelyre...áhh
Nem értem miért kell kritizálni,mert most azt csináltad.Nagyok az igényeim, és? Annyi kutya van a világon, hogy biztos találok olyat, ami pont megfelelő a "k*rva igényeimnek.Először.
Másodszor, ha kitépi anyám petuniáit ez van, ültet másikat.Nem vagyok hülye de még nem volt kutyám és tudtommal ezt az oldalt azért hozták létre, hogy az olyan "k*rva nagy igényű " emberkék, mint én kérdéseket tegyenek fel olyan témában,amit még nem ismernek.Nem biztos,hogy lesz kutyám, ezért próbálok tájékozódni és ha Neked/Nektek csak negatív hozzáállásotok,illetve hozzászólásaitok vannak akkor köszi szépen menj tovább és szapulj mást!
héhé nem bántani akartalak ezzel ne kapd fel a vizet:)
Én csak segíteni akartam,és igen féltem a kutyákat mert rengeteg rossz sorsú kutyát látok kertieket is és panelban lakókat is sajnos,és talán le lehet beszélni az embereket,talán,arról hogy csak kitegyék a kertbe a kutyát mint egy kertitörpét.. És nem tudhatod akkor sem hogy anyukád mikor akadna ki rá!! Akkor mit teszel ha azt mondja mennie kell a kutyának? Szóval érted amit mondok,nem ellened van a támadás hanem kutyák mellett! És igen ezen az oldalon gyűlik össze a legtöbb tajparaszt sajnos aki vagy megunta a hőn áhított blökijét mert széttúrta a kertet,ezért vagy láncon éli le az életét vagy kib*sszák,vagy panelos kiskutyák akik örülhetnek ha néha leviszi őket a gazdi mert úgyis ott a pelenka!
És nem tudhatom hogy te nem -e tartoznál közéjük ezért inkább jobb félni mint megijedni kiscsillag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!