Olyan őrző-védő kutyafajtát keresek, amit lehet kisgyerekek mellett tartani, viszont nem egygazdásak. (? ) Mit ajánlotok?
Személyes tapasztalat alapján Beagle vadász kutyát. Remek házörző bárki bármit mond rá, és szuper játszótárs gyereknek.
Ideális kutya szerintem, nekünk nagyon az.
Szia!
Ha a boxer és a snaci között kéne választani, a boxert ajánlanám, hatalmas bohócok :)
De én most a bullmasztiff mellett kampányolok, van egy 8 hónapos blökim :)
Imádja a gyerekeket, pici korától fogva, rajong értük. A területvédés az ösztöneiben van, emelett, ha elmentek vele ÖV-re, személyvédelemre is kiválóan alkalmas. Nem egygazdás kutya. Ha éreztetik, hogy hol a helye a falkában, mindenkinek engedelmeskedik és mindenkit nagyon szeret. Pont ezért, mert imád a családja közelében lenni, úgy ajánlanám, ha bent is lehetne a házban.
Ezek nem csak az én tapasztalatom, olvasd el a fajta jellemzését is! :) Az enyémre egyedül a dominancia nem igaz a jellemzésből (egyáltalán nem domináns).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!