Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Te mit szoktál tenni kutyatáma...

Te mit szoktál tenni kutyatámadás esetén?

Figyelt kérdés
Mit kell csinálni ha morog/ugat, esetleg elkezd feléd szaladni egy kiskutya vagy egy nagykutya?

2012. máj. 2. 00:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
52%

Változó, felkapok valamit, és felé hajítom, vagy rikóbálni kezdek a tulajdnossal, h. miért nem köti meg. Ha biciklin vagyok, felemelem a fenyegetett lábam.

Van úgy is, ha nagyobb kutya, hogy megállok, és megvárom, amíg a gazdája odajön.

Erdélyben ha juhászkutyák "támadnak" meg, akkor le kell ülni a földre, mert ülő emberre nem támadnak.

2012. máj. 2. 00:33
 2/28 anonim ***** válasza:
59%

Ha kicsi, akkor hátralépek 2-t, felgyűröm az ing ujjam és várom, mint focisták a szabadrúgást....

Ha nagy, akkor halottnak tettetem magam, így általában csak a májam kell nekik.

2012. máj. 2. 00:51
 3/28 anonim ***** válasza:
89%
Van nálam állatriasztó spray. Még nem használtam :)
2012. máj. 2. 02:19
 4/28 A kérdező kommentje:
és jó az valamire?:D
2012. máj. 2. 02:21
 5/28 anonim válasza:
64%
valószinű:D nekem egyszer egy nagy dög ellen Borsspray hatott... egyből befejezte az ugatást...Hozzáteszem azóta nincs akkor hangja :D
2012. máj. 2. 02:52
 6/28 A kérdező kommentje:
Olvastam róla, hogy pl a borspray bizonyos kutyákra nem hat egyáltalán, pl. a komondorra.
2012. máj. 2. 03:12
 7/28 anonim ***** válasza:
0%
elfutok
2012. máj. 2. 08:33
 8/28 anonim ***** válasza:
28%

egyzser kutyát sétáltattam, mikor megtámadott egy nagy kutya...akkor kan kutyám volt, sokkal kisebb,de mégis megvédett tőle, nem sérült meg a kutyám se komolyabban...

Most szuka kutyám van, azt nem támadja meg egy kan se, a szukákkal meg jól kijön, tehát nem tartok tőle.

2012. máj. 2. 09:08
 9/28 anonim ***** válasza:
69%

Ha fut felém egy kutya, megállok és megvárom, hogy mit akar. Ha morog meg ugat, letojom, elmegyek mellette, esetleg ha a méretei indokolják, hogy biztosra menjek, akkor hátat fordítok neki. Ha idegbetegen, kényszeresen, de nem agresszíven ugat, akkor meg elzavarom a fenébe.

Én viszont ezek egyikét se nevezném kutyatámadásnak. Kutyatámadás az, amikor megharap a kutya, akkor már sokmindent nem tudsz csinálni, véded magad, nem kalimpálsz és ordibálsz, hogy valaki segítsen.

2012. szept. 25. 09:10
 10/28 anonim ***** válasza:
Mármint hátat fordítás alatt azt értem, hogy elhátrálok és elmegyek az ellenkező irányba, nem piszkálom.
2012. szept. 25. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!