Miért utálja a kutyám a barátomat?
Több gondolat is eszembe jutott:
Meglehet hogy a kutyád megérzett valamit a barátodon, és téged akart védeni. Kan kutyus? Lehet hogy potencionális hím riválisként tekint rá, úgy érzi hogy a srác nyomul rád. Viccesek hangzik de nem kizárt.
Lehet a barátodnak is van kutyája és az ő szagát érzi rajta. És azzal a szaggal van baja.
Barátod gonosz ember és a kutya ráérzett hogy fenyegetés, de ez igen valószínűtlen
Kedves 2. válaszoló: igen kan kutyus, de a barátomnak nincs kutyája, és megérezhetett volna az udvar másik végéből rajta bármilyen szagot is?! (elég nagy udvarunk van) :O Amúgy megöleltem a srácot és nem volt rajta semmi különös mármint erősen befújva vagy ilyesmi (mondjuk nyilván a kutyának sokkal jobb a szaglása) És nem a barátom nem gonosz biztosan nem akarna nekem rosszat :/
Köszönöm a válaszodat azért még elgondolkozom rajta ^^
khm...írtam hogy csak barátok vagyunk..és nem fen rám semmit...
Amúgy a kutya tényleg megérezhet ilyesmiket? :O
Ja egyébként egy angol-amerikai (keverék) bulldogról beszélünk...azóta nemszívesen jön a srác..:/
lehet hogy csúnyán nézett rá a srác és ezért nem tetszik a kutyának
én a múltkor szomorú voltam,csúnyán ránéztem akutyára (nem szándékosan)
az addig békésen és lustán heverő kaukázusi-sárhegyi keverék lehetett az majdnem szétszedte a kerítést :)
akkor valami más lehet benne a pakliban
esetleg az hogy hol laksz?
szomszédok vagy más nem idegesíthette fel?
idegen szag,dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!