A yorkiim miért utálja a gyerekeket, és a barátomat?
Már szégyenlem magam, mert az összes kisgyerekre morog meg ugat, és ha a keresztkislányomat felemelem, megpuszilom teljes kiakad és irigykedik!
A barátomra is annyira féltékeny, hogy majd leszaggatta a nadrágját!
Mindenki utálja, és haragszik rám, hogy miért nem egy normális kutyát vettem!
Mit tegyek, hogy ne igy viselkedjen?
sztem jófej a kutyád.öntörvényű.nem megvesztegethető
azok a nem normálisak,akik ezért utálják.
én imádnám ha ilyen lenn a kutyám
de az enyém még egy esetleges betörőt is szeretne..ciki.
1.vagyok
Legyél büszke rá!!Egy igazi kis egyéniség,aki hozzád ragaszkodik.nem könnyű a bizalmába férkőzni
ez teljesen rendben van!!!
ha azt akarják a barátaid/családtagjaid stb.h.ne ugasson rájuk a kutya,küzdejenek meg a tiszteletéért.ennyi.
Ne akard megváltoztatni!
ti normálisak vagytok?
komoly viselkedési problémái vannak a kutyádnak, valószínüleg ö hiszi magát a falkavezérnek és probál téged mindenkitől "megvédeni"
nyomorult kutyának az egész élete egy merő stressz lehet, hogy folyton rád, a falka alsóbbrendű tagjára kell vigyáznia
Pff ti miről is beszéltek ?! Ez mind csak nevelés kérdése és egyáltalán nem jó ha így viselkedik!A póráz két végén c. műsort töltsd le sztem , több olyan rész is láttam ahol ugyan ez a probléma volt a kutyával.Valszeg nem tevagy a falkavezér azért viselkedik így , és ez egyáltalán nem jó ne halgass a többiekre , nemtudom tudják-e mi az h kutyát nevelni....
Vagy google-be írb be h kutyanevelési cikkek és ott is biztosan találsz hasznos infokat.Am nincs a kutyával semmi baj csak meg kell nevelni !!!
Apasid túlreagálja..Stem alapból nem bírja a kutyákat.Vgy csak azokat akik rögtön imádják és hozzábújnak?akkor neki egy édi-bédi szobakutya kell.
ignis van olyan h.egy kutyus nem ugrik rögtön az embe nyakába.Aki ezt várja el,hülye.
ja és még annyit ha házőrzőt szeretnétek akkor ne yorkit vegyetek , az nem arra van.Ez azoknak szól akik szerint jó h ilyen a kutyád.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!