Kutya az ágyban?
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 23:09
41/69 anonim válasza:
nekem van egy kis csivavám, mindig velem alszik az ágyban. a fürdetés mellett még adok rá mielőtt alszunk egy szép kis ("zárt") kutya pizsamát. neki ilyene van : [link]
42/69 Salx Narval válasza:
Kedves 21-48 ne érts félre, nem gonoszkodni akarok, komolyan érdekelne. Ez a kis kutya életben maradna az udvaron is, mármint télen, kutyaólban? Nem hiszem, hogy bárki kint tartana egy ilyen kutyust. De lehetséges lenne?
43/69 anonim válasza:
ha bundás kabát lenne rajta lehet :D
44/69 anonim válasza:
csivavám van, nem engedem be az ágyba sohasem. egyrészt azért mert ha a barátom nálam alszik akkor eléggé zavarna.. :D
45/69 anonim válasza:
Szia.Nekem bichon havanese-m van..Nagyon mini..Kb 3-4 kg.Séta után lábat mosunk és mindig bejöhet az ágyba.Vele szoktam aludni.*.* imádóóm
46/69 anonim válasza:
Yorkim van...:) Sok kis ruhája van.(kapucnis,mellény,póló,pizsi)mindig megkapja a pizsijét am ikapucnis és meletem alszik..
18/L
47/69 anonim válasza:
Mi is kertes házban lakunk, de mindkét kutyát beengedjük az ágyba is. Csak azoknak, akik kételkednek: SEMMI EGÉSZSÉGI PROBLÉMÁNK ebből kifolyólag még nem volt sokkal inkább abból ha pl.: egy tömegrendezvényen részt vettünk, pedig ott emberek voltak! Tény és való, hogy fürdetni kell a kutyát, de nem ugyanaz a kutya nem fürdése, mint az ember nem fürdése nekik más a faggyúrendszerük is magyarul nem tud úgy bebüdösödni, mint az ember akár 2 nap alatt! :)
48/69 anonim válasza:
Nekem sem volt soha semmi bajom attól,hgy a kutyáimmal aludtam/alszom egy ágyban.
Egyszer veseműtét után 3.napon besokalltam a kórháztól és leléptem saját felelősségemre.
Aznap már a kutyám mellettem aludt,semmi bajom nem lett friss műtétesen sem.A doki rosszul lett,mikor elmeséltem neki.
49/69 anonim válasza:
Tőlem idegen, de meglehet szokni. Ha ki van rendesen kefélve, bevan oltva, féregtelenítve van meg minde akkor talán. Egyébként kizárt!!!
50/69 anonim válasza:
nálunk feljöhetne, de nem akar. szeret helyeket birtokolni egyedül :) ezért inkább a karosszékben alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!