es ha ferjetek is van akkor is van kutya az agyban ?
en ugy kivagnam a hazbol mint macskat szarni betegek vagytok emberek csinaljatok gyereket keressetek ferjet es alapitsatok csaladot, regebb azert honositottak a kutyakat h vedje meg az embereket nem h vele aludjon is meg szexeljenek az agyban
probaljatok ki h kend be a puc-adot mezzel es a kutya nyalja le ki elegitsen tegedet ez a tegnapi 23:25 osnek szol (ha jol emlekszem) aki azt irta h jobbb egy kutya mint egy testszagu ember
2009. jún. 23. 08:21
22/69 anonim válasza:
Igen.
Miért nem lehet felfogni,hogy az ember is emlős állat,mi az hogy nem egyenrangú egy kutya az emberrel????SŐT!
Ideje lenne gondolkodni.Ja,várjunk csak,bocs ezt egy bizonyos intelligencia szint alatt úgysem lehet megérteni....
2009. jún. 23. 08:32
23/69 anonim válasza:
Azok, akik beengedik az ágyukba a kutyát, azok befeküdnének a kutyaházba egy-egy éjszakára?
Én szeretem ugyan az állatokat, de azoknak kint a helyük.
2009. jún. 23. 08:56
24/69 anonim válasza:
Feljöhetnek a kutyák az ágyba, de nem igazán szoktak velem aludni. Az ágyuk ott van a miénk mellett, az egyik szinte mindig ott alszik, a másik viszont mindig a gyerekkel alszik az ágyban.
2009. jún. 23. 08:59
25/69 anonim válasza:
utsónak igaza van, nekem nagyon sok kutyám volt van és lesz de kint az udvaron. na nehogy már... undorító. mikor a kisbabám is beteszem az ágyunkba meg a kutyát is, ti betegek vagytok!!! na meg a férj. hát vannak még itt gondok:-)))
2009. jún. 23. 08:59
26/69 anonim válasza:
Nálam gyakrabban azt hiszem kevesen cserélnek ágynemüt, de nem a kutya miatt. Elsősorban azért, mert imádom a friss, ropogós ágyneműt. A kutyám /uszkár/ az ágyneműn lévő kis plédjén alszik, vagyis az ágyamon. A bal oldalaom fekszem, Gráciám pedig bevackolja magát a térdhajlatomba. Ez engem is, őt is megnyugtatja. Ahol a kutya szeret tartózkodni, ott ugyanis nincs káros földsugárzás. Mindketten remekül érezzük magunkat és örülünk egymásnak.
2009. jún. 23. 09:03
27/69 anonim válasza:
en ugy kivagnam a hazbol mint macskat szarni betegek vagytok emberek csinaljatok gyereket keressetek ferjet es alapitsatok csaladot, regebb azert honositottak akutyakat h vedje meg az embereket nem h vele aludjon is meg szexeljenek az agyban
probaljatok ki h kend be a puc-adot mezzel es a kutya nyalja le ki elegitsen tegedet ez a tegnapi 23:25 osnek szol (ha jol emlekszem) aki azt irta h jobbb egy kutya mint egy testszagu ember"
Azt hiszem téged kéen kívágni az esőre egy kicsit ázni, amiért így elszállt az agyad.
Alvásról beszélünk nem animal szexről.
És igen, inkább a kutya mellettem, mint egy ilyen bunkó mint te.
Egyébként az, hogy a kutya feljön az ágyra nem zárja ki, hogy az embernek legyen magánélete. Természetesen ha a párom nálam alszik, a kutya a saját kosárában szundít.
2009. jún. 23. 09:46
28/69 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy aki szeret a kutyájával aludni az aludjon, mindenki másképp gondolkozik. Csak egy kérdésem lenne, hogy szeretkezhet az ember a párjával, ha ott a kutya, persze olyankor kilehet zárni, de valószínű addig vinnyog míg benem engedik, az meg elég zavaró. Volt már egyszer a Spektrumon (Póráz 2végén)hogy az öleb ott aludt állandóan az ágyban, és a párnak mindig elkellett utazni,hogy házas életet éljenek. Ráadásul a férjet alig akarta beengedni az ágyba. És akkor mondta a kiképző,hogy ez elég durva, szóval a kutya a nappaliban allhat csak.
2009. jún. 23. 09:56
29/69 anonim válasza:
Hát lehet, hogy mi családtagnak tekintjük a kutyát, de szerintem ő saját magát inkább falkatagnak gondolja. Nem hinném, hogy a kutya ismerné a család fogalmát. Márpedig egy ilyen "családi falkában" a kutyának az utolsó helyen kell szerepelnie a ranglétrán. Ez az ő érdeke és a mi érdekünk is és szerintem nem fér össze azzal, hogy az alfa pár fekhelyét használja!
2009. jún. 23. 09:58
30/69 anonim válasza:
ez itt, nem a te szobád !!
az ágy , a hálószoba az embereké szerintem
az ember a párjával alszik .
és van ,kinek a kutya a társa ??!
nem értek egyet ,hogy az állat az ágyban ( részegek sem :)
, vagy a gyerekek ágyában !
a mi kutyánk az ajtó előtt alszik .
szerencsétlen betörő, mire kinyitná az ajtót egy 45 kg álmos kutyával néz farkasszemet .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!