Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya az ágyban?

Kutya az ágyban?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 23:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
67%

nekem anyukám nem engedi :( pedig olyan jó lenne hozzá bújni, olyan kis szőrös és puha :D

a múltkor kint sátoroztunk és én a kutyimmal szerettem volna aludni de folyton játszani akart és harapdált (még kölyök) szóval inkább kiraktam :D

2009. jún. 22. 23:33
 12/69 anonim ***** válasza:
64%
szerintem sem ágyba valo, akár mennyire tisztán van tarta az állat akkor sem egyrangu az emberrel.....ízlések és pofon. Én NEM engedem fel akármennyire szeretem.
2009. jún. 22. 23:35
 13/69 anonim ***** válasza:
62%

Látom jól lepontoztatok, amiért azt írtam, hogy nem szabad kutyát az ágyban tartani. Mivel nem érdekel a pontozás kifejtem bővebben a dolgot:

A kutyák anatómiailag számos betegséget/fertőzést nagyon könnyen elkapnak, és sok ezek közül nem is árt meg nekik, ugyanakkor az embernek igen. A kölyök kutyák több mint a fele férges, ez természetes is erre van a féreghajtó, ami az elvárásokkal ellentétben számos esetben nem 100%os teljesítményű. Köztudott, hogy a fürdés nem nagyon szokta kiírtani a bacilusok nagy részét, a bolhákat egyáltalán nem (igen a kutyák elég nagy része bolhás elég ha odamegy egy másik kutyához), és a bolhák nem pusztulnak el a nyakörv miatt olyan gyorsan, pár napig még nyugiban élnek fürdés ide vagy oda. Továbbá a kutyák rengeteg számunkra idegen baktériumot hordoznak a testükben (nekik természetes vagy szükséges, nekünk hasmenést okoznak).

Ha nem hiszitek lehet olvasgatni neten:

[link]

Persze felőlem az tart kutyát az ágyban aki akar, én a házba sem engedem be a sajátomat, nem mert nem szeretem, csak mert nagytestű és mert ott mi lakunk, neki is megvan a jó kis berendezett meleg vacka, oda bármikor mehet.

Ennyi.

2009. jún. 22. 23:41
 14/69 anonim ***** válasza:
70%

Jah és még annyit (előző vagyok), hogy anno amikor kis gyerek voltam volt egy kutyánk, akit felengedtem az ágyamba aludni. Aztán szóltak, hogy az MINDEN embernek szokott este alvás közben folyni a nyála a párnájára (szerintem ez midnenkivel előfordult már), nos a kutyákkal is gyakran előfordul ez. Lehet undok vagyok, de én nem szeretnék kutyanyálas párnán aludni miután este lefürödtem, azt meg nemhiszem, hogy létezik oylan ember aki nap mint nap rendesen kimossa este a kutyájának a száját.

Annak aki meg "alvázmosást" csinált minden séta után üzenem, hogy nem feltétlenül tesz jót a kutyának, minek után más kutyák nem fogják érezni az illető fürdetett kutya illatát, ami náluk elég fontos dolog. Ha meg nem szappannal mossa csak sima vízzel akkor felejtse el a "tiszta" szót az eb esetében (max 50%os tisztaságot érhet el vele).

2009. jún. 22. 23:57
 15/69 anonim ***** válasza:
58%
Igen, bármit el lehet kapni tőlük, akkor kutyát se tartson senki? Mert ha nem alszik vele az ember akkor is ugyanúgy elkaphatja. Nekem családtagnak számított a németjuhászom, vele aludtam 6-12 éves koromig. Most a 3 macskámmal alszok, kösz még mindig élek és egészséges vagyok... épp annyi esély van elkapni bármit is tőlük mint arra hogy megfázok kint az utcán. Nem, még annyi sem.
2009. jún. 23. 00:09
 16/69 anonim ***** válasza:
55%

17 évig aludt az ágyamban az első bullterrierem,most a 2.nemzedék is.

Soha nem lett bajom,pedig mocskos,koszos környéken élünk,az utca tele csövessel,narkóssal stb.

Nyócker egyébként :)

2009. jún. 23. 00:22
 17/69 anonim válasza:
52%
ez nagyon undorito majd emsz az orvoshoz hogy elkaptal valamit
2009. jún. 23. 00:23
 18/69 anonim ***** válasza:
71%
SIMÁN.
2009. jún. 23. 00:47
 19/69 Salx Narval ***** válasza:
69%
Hát ezt a dolgot mindenkinek a saját megítélésére bíznám és pálcát sem törnék egyik vélemény fölött sem.Én egy picit sajnálom azokat az állatokat, akik az életük nagy részét a házban töltik.Erre szoktátok mondani, hogy sokat sétálunk. Én meg erre azt,Hogy az túró. Persze az az állat amelyik ehhez van szoktatva, nem mutatja jelét annak, hogy rosszul érzi magát, hiszen nem ismer másfajta életet. Higgyétek el nekem, hogy nem csak az lehet jó gazdi aki együtt fekszik az állataival stb.Azzal egyetértek, hogy egy két állat tisztább mint némelyik ember, nem is vitatom, na de az ágyamba sem engedek akárkit.Ne gondoljátok, hogy az a fene nagy tisztaság, mosdatás jót tesz az állatnak.Erre megint az szokott lenni a válasz, hogy alig várja és mennyire szereti. Csakhogy az állat a vele való foglalkozás, gazdája törődése és a várható játék reménye miatt kedveli a fürdetéseket.Nyakig sárosan hemperegni az udvaron a gazdival,utána menekülni a slag elől, legalább annyira jó nekik mint a vetett ágyban való alvás és a samponillat. Nos tegyetek úgy ahogy nektek jó, mi többiek pedig úgy ahogy az állatnak jó. Kicsit koszosan ugyan, de kint a szabad levegőn rohangálva. Nálam az előszobán túl nem jöhetnek, de nem is igényli sem a kutya sem a cirmi.Ismerve a viszonylagos szabadságot, pár perc után már nem érzik jól magukat a lakásban.A macska néha szokott heverészni az előszobában, de ő is kint érzi jól magát. Természetesen nem ítélem el azokat akik a lakásban tartanak állatokat, csak jelezni szerettem volna, hogy mi sem szeretjük kevésbé kedvenceinket. Salx Narval.
2009. jún. 23. 05:16
 20/69 anonim válasza:
61%
Ezt mindenki maga dönti el. De nálunk is fel szokott jönni az ágyra és ott alszik néha. Tény hogy a séták után kell egy kis tisztálkodás.
2009. jún. 23. 07:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!