Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya az ágyban?

Kutya az ágyban?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 23:09
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
60%

Azért ne keverjük össze a dolgokat.

Egy dolog egy 45 kilós kinti kutya, akit természetesen én sem engednék az ágyamba.

Egy másik dolog pedig egy 4 kilós szobakutya, akit fogok beteszek a kádba és lemosom a lábát.

Házaséletet pedig lehet élni, erre van az ajtó.

Ha kölyökkorától így szoktatod, hogy az ágyban de a saját vackában is jól megvan.

2009. jún. 23. 11:07
 32/69 anonim ***** válasza:
69%

döntse el mindenki maga, hogy hol alszik a kutyája: ne szoljunk már bele másnak az életébe

nekem a pici kutyám ott alszik ahol összeesik: a szönyegen, a lavorjában, a fotelben vagy az ágyban

a nagyobbik 40 kilos kutyámnak is van 3 fekhelye, de általában az ágy mellett terül el ... ő nem fér fel :D

2009. jún. 23. 11:42
 33/69 anonim ***** válasza:
68%

Nem értem miért lettek lepontozva a kutyával alvól. Nem is érdekel.

Mindenki altassa ott ahol szeretné.

Az álláspontomat fenntartom, hogy a kutyám tisztább mint némelyik ember.

De azért egy kérdés?

Az nem gusztustalan amikor a hajléktalan után ülsz le a buszon??

2009. jún. 23. 12:11
 34/69 anonim ***** válasza:
81%

A viselkedési problémás kutyák nagy százaléka ágyban alszik. A terápia része az erről való leszokás.

Ez nagyon nehezen szokott menni a gazdiknak de enélkül nincs eredmény!

Tudomásul kell venni hogy a kutya nem ember, akkor is szerethetjük, és úgy is velünk lehet, ha az ágy mellett, egy külön kis kutyapárnán van elszállásolva!

Az egészséges kutya-gazdi kapcsolat része hogy mindeninek megvan a saját alvóhelye! SAJÁT!

2009. jún. 23. 13:16
 35/69 anonim ***** válasza:
47%

A páromat sem, zavarja az ágyban alvó kutya,békésen összebújva horkolnak a bullterrieremmel.

Teszem hozzá,a párom imád minden jószágot,40 éve foglalkozik hivatásszerűen lovakkal.

2009. jún. 23. 14:13
 36/69 anonim ***** válasza:
79%

a fakasoknál is falkavezér aludhat bárki helyén,de az ő helyén SENKI!!!

én ehhez tartom magamat és a kutyusom az ágy mellett a kosarában alszik..

2009. jún. 23. 14:18
 37/69 anonim ***** válasza:
70%
az én kutyám az ágyam mellet kos=arban alszik de valahogy reggel mindig az ágyamon van... :)
2009. jún. 23. 14:50
 38/69 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk eddig is minden kutya az ágyon aludt,de egyikkel sem lett emiatt viselkedésin probléma.
2009. jún. 23. 14:56
 39/69 anonim ***** válasza:
65%
Hát nekem nem engedték, hogy a kutyám velem aludjon(palpincsi) de ő megoldta!:) Mikor mindenki elaludt felmászott és lement mielőtt anyuék fölkeltek volna! :D
2009. júl. 1. 10:17
 40/69 anonim ***** válasza:
59%

Az én kutyám is velem alszik, minden nap többször mosom a lábát és a nemi szervét. Tudom, hogy az én kutyám tiszta, sok időt fordítok a tisztaságára. Egyébként egy kölyök beagle.

(Aki nem hallott volna róla, ha a kisgyereket engedjük hogy a kutyával játsszon, néha megnyalogassa, SOKKAL kevesebb az esély rá, hogy utána allergiás legyen az állatszőrre. )

2009. júl. 2. 12:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!