Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya az ágyban?

Kutya az ágyban?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 23:09
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
76%

:) Hát igen...

Bár az elsőt én sem engedtem fel de az egy puli keverék volt és hullott a szőre.

Most egy yorkim van.

Neki fajtájánál fogva nem hullik a szőre.

Séta után meg automatikusan megy be a fürdőszobába alváz és popsimosásra.

2009. jún. 22. 23:12
 2/69 A kérdező kommentje:

:)

Én is felengedem a kutyust az ágyra!:)Sőt nem is tudok nélküle aludni:)

2009. jún. 22. 23:13
 3/69 anonim ***** válasza:
64%

Soha!

A kutya nem ember, nem törli a fenekét, nem fürdik és mosakodik minden nap, nem mos fogat, és ki tudja miket eszik meg a kertben vagy az utcán. Nem hiszem, hogy akinek van kutyája minden nap megmossa az állat nemiszervét például. A kutyának megvan a helye, és az nem az ágy ahova más jobb esetbe tisztán fekszik csak be.

2009. jún. 22. 23:16
 4/69 anonim ***** válasza:
53%

a macskám az ágyban alszik, ha lesz kutyám, őt is be fogom engedni, persze nem nyakig sárosan :)

a kutya is családtag, sőt, ha nem törne össze az ágy, lenne hely, nem nyomna össze alvás közben és egyébként nem állva aludna, akkor akár lovat is beengednék...

Szóval szerintem teljesen oké az állat az ágyban, persze csak ha viszonylag tiszta, de ha nem azon lehet segíteni. (Én is aludtam már fűben és fán is...)

2009. jún. 22. 23:17
 5/69 A kérdező kommentje:
De a szobakutyák márpedig igenis tiszták!Sokkal tisztábbak mint a kerti kutyák.Minden séta után lábtörlés,minden hónapban kutyakozmetika!Hát igen is tisztább mint néhány ember....
2009. jún. 22. 23:18
 6/69 anonim ***** válasza:
72%
Nálam feljöhet!
2009. jún. 22. 23:19
 7/69 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nincs kutyám, de az egyik nimfapapagájom egyszer úgy ébresztett, hogy rámászott a paplanomra, és amikor felébredtem, őt láttam meg először :-)
2009. jún. 22. 23:23
 8/69 anonim ***** válasza:
87%

1es vagyok! Annyiszor van mosva a kutya nemi szerve nálam, ahányszor sétálni voltunk!

Teljes alváz és popi mosás.

Ez van

2009. jún. 22. 23:24
 9/69 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk feljöhet a kutya, pedig kertesházban lakunk. De általában csak akkor engedem fel, amikor úgy vagyok, hogy másnap, vagy azutáni nap ágyneműhuzatot cserélek, egyébként nem igazán.
2009. jún. 22. 23:26
 10/69 anonim ***** válasza:
73%

Alap, hogy velem alszik!

Az én kutyám ki merem jelenteni, hogy tisztább mint némelyik ember.

Persze, ha sáros vagy koszos fürdés van, de annyira jó puha, a szőre nem hullik és olyan jó hozzá bújni.

Százszor inkább egy kiskutya, mint egy sörszagú izzadt horkoló pasi :O)

2009. jún. 22. 23:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!