Miért adnak Pedigree-t a kutyakiállításokon?
Nem tökmindegy, hogy ki támogatja? Nem olyan gazdag a MEOE sem, hogy visszautasítsa ha valaki pénzt akar adni! Ne legyetek már ilyen álszentek! Ha én nyernék egy zsák bármilyen tápot (másmilyet mint amivel a kutyámat etetem), akkor odaadnám egy menhelynek vagy valaki rászorulónak és kész. Komoly kutyás (tenyésztő vagy tartó) nem az alapján fog tápot választani hogy egy kiállításnak ki volt a szponzora!
Egyszer egy korpásodás elleni reklám kapcsán megkérdezték a sampont reklámozó sztárt, hogy nem ciki-e ez a reklám és valóban korpásodik-e a haja, mire azt válaszolta, hogy van annyi pénz, amennyiért igenis korpásodik a haja. Hát ez is egy ilyen dolog.
Tudok olyan tenyésztőt is, akinek a honlapjáról letölthető egy régebbi Pedigree reklám, ő a nevét adta hozzá, de kizártnak tartom, hogy azzal etesse a kutyáit.
Szerintem minden klub (most legyen az MEOE, vagy akármelyik másik)örül neki, ha egy márka felajánlkozik arra, hogy támogatja a kiállítást! Így ők is többet tudnak szervezni, és több pénz is folyik be!
A másik pedig, hogy hogyha van egy tenyésztő/ gazdi, aki már etet egy táppal, ami jól bevált neki, nem fog minden egyes kiállításnál tápot váltani, csak mert éppen az támogatja!!
Szerintem odaadja egy menhelynek és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!