Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért adnak Pedigree-t a...

Miért adnak Pedigree-t a kutyakiállításokon?

Figyelt kérdés
Úgy értem, a győzteseknek. Pedig CAC-ról beszélünk.
2009. jún. 22. 08:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
66%

Nem tökmindegy, hogy ki támogatja? Nem olyan gazdag a MEOE sem, hogy visszautasítsa ha valaki pénzt akar adni! Ne legyetek már ilyen álszentek! Ha én nyernék egy zsák bármilyen tápot (másmilyet mint amivel a kutyámat etetem), akkor odaadnám egy menhelynek vagy valaki rászorulónak és kész. Komoly kutyás (tenyésztő vagy tartó) nem az alapján fog tápot választani hogy egy kiállításnak ki volt a szponzora!

Egyszer egy korpásodás elleni reklám kapcsán megkérdezték a sampont reklámozó sztárt, hogy nem ciki-e ez a reklám és valóban korpásodik-e a haja, mire azt válaszolta, hogy van annyi pénz, amennyiért igenis korpásodik a haja. Hát ez is egy ilyen dolog.

Tudok olyan tenyésztőt is, akinek a honlapjáról letölthető egy régebbi Pedigree reklám, ő a nevét adta hozzá, de kizártnak tartom, hogy azzal etesse a kutyáit.

2009. jún. 23. 15:13
 22/24 anonim ***** válasza:
66%
Tökmindegy mekkora a kiállítás akkor is röhejes, legközelebb majd a Morzsi és a Chappi fogja támogatni. Na azt nézném meg.
2009. jún. 24. 10:40
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem minden klub (most legyen az MEOE, vagy akármelyik másik)örül neki, ha egy márka felajánlkozik arra, hogy támogatja a kiállítást! Így ők is többet tudnak szervezni, és több pénz is folyik be!

A másik pedig, hogy hogyha van egy tenyésztő/ gazdi, aki már etet egy táppal, ami jól bevált neki, nem fog minden egyes kiállításnál tápot váltani, csak mert éppen az támogatja!!

Szerintem odaadja egy menhelynek és kész!

2011. jún. 12. 23:08
 24/24 anonim ***** válasza:
mármint persze akkor adja oda egy menhelynek ha a tápból kap próbacsomagot, vagy jutifalatnak használja..;) :D
2011. jún. 23. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!