Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért adnak Pedigree-t a...

Miért adnak Pedigree-t a kutyakiállításokon?

Figyelt kérdés
Úgy értem, a győzteseknek. Pedig CAC-ról beszélünk.
2009. jún. 22. 08:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
A MEOE-t csak a pénz érdekli,az nem,hogy honnan jön.
2009. jún. 22. 13:44
 12/24 A kérdező kommentje:
ejha. Mondjuk én kívülálló vagyok,de azért többet néztem volna ki belőlük.
2009. jún. 22. 13:45
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked felajánlanának egy csomó pénzt és csak annyit kérnének cserébe, hogy adjál valakinek egy zsák kutyaeledelt, nem fogadnád el?
2009. jún. 22. 17:33
 14/24 A kérdező kommentje:
attól függ, mi van a zsákban. És ők a kutyákért vannak,nem adhatnak szemetet!!!
2009. jún. 22. 19:24
 15/24 anonim ***** válasza:
32%

A tök rossz táp nem igaz, de vannak jobbak.

Mindig a kutya korának és izlésének megfelelő tápot kell választani, aminek az összetételét megnézheted a zsákokon. Amikor pontosan tudod, hogy milyent kell választanod ami a te kutyádnak megfelelő, tudsz dönteni.

Addig viszont csak beszélsz össze-vissza, össze nem tartozó dolgokról.

2009. jún. 23. 05:45
 16/24 A kérdező kommentje:
:D ez vicces, ugyanis pont ez az oldal hurrogta le szemétként a Pedigree-t és társait, te meg azt mondod, hogy nem az?!? :D vicces :D És mégis melyik kutyának ajánlanád? :D :D
2009. jún. 23. 07:47
 17/24 anonim ***** válasza:
62%
Én biztos nem etetném a kutyámat Pedigreevel, ritka egy sz@r táp az biztos.
2009. jún. 23. 09:41
 18/24 A kérdező kommentje:
Hát éppen ez az, az enyém Orijent kap,pedig nem egy kis testű :D ezért is csodálkoztam rá nagyon, miért van Cac kiállításon egy ilyen *** táp
2009. jún. 23. 10:22
 19/24 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is nagyobb testű kutyám van, én acanával(pacifica) etetem. Hát az orijen és az acana is támogat, ők az agarak világbajnokságát, igaz ez nem a CAC.
2009. jún. 23. 11:14
 20/24 anonim ***** válasza:
75%

Ez az oldal csupa szakértőkből áll?

Van több tucatni táp márka. Azt miért nem kéritek számon?

A MEOE CAC kiállítások nem olyan rangos kiállítások, hogy az ott nyert dijaktól komoly változás állna be a kutya minőségében az etetéstől.A táp felajánlásoknak csak reklám értéke van. HA vacak a táp, kisebb a reklám értéke, de ennek semmi köze a MEOE-hez és a kutyatenyésztéshez. Nem a MEOE tenyészt és nem a MEOE eteti a kutyát, hanem a gazdi és a tenyésztő. A MEOE egy egyesület ami összefog és szervez. Nem az ő felelősége jó tápot adni a kutyának.

A kiállításon az elnyerhető minösítéseknek, győztességeknek van eszmei értéke, a fajtatiszta tenyésztés számára.

2009. jún. 23. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!