Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem bírom a hiányát, nem...

Nem bírom a hiányát, nem tudok beletörődni hogy meghalt?

Figyelt kérdés

2 hete meghalt a kiskutyám. Teljesen összeomlottam, kikészültem. Még fiatal volt, baleset volt, nem kellett volna hogy ez történjen. Az első 3-4 napban egész nap sírtam, nem bírtam semmit csinálni. Aztán pár napig nem tudtam sírni úgy kisírtam már magam. Most megint 2 napja órákig sírok. Annyira nagy fájdalom van bennem hogy nem tudom elviselni. Mindenhol őt látom, mindenről ő jut az eszembe. Ő volt az én kis babám, a mindenem. Az előbb kimentem az udvarra, kerestem a macskám keféjét és megláttam a kis hordozóját ami az ő szőrével van tele. Megcsapott az illata, egy pillanatra behunytam a szemem hogy elképzeljem hogy ő is ott van. Nem bírom! Nagyon hiányzik! Nem vagyok boldog nélküle. :'((( Mindenki mondja hogy majd egyszer jobb lesz, de nem hiszem...A fájdalom cseppet sem csillapodik bennem. Már napok óta szédülök mert felment a vérnyomásom is az ideg miatt. Nem lesz ez így jó. Próbálom magam nyugtatni, de közben csak elnyomom magamban ezt a hatalmas fájdalmat. Nagyon szenvedek! Vele akarok lenni! :'''(((

Tudtok valamit tanácsolni? Esetleg ti is voltatok már így?

2012. ápr. 5. 10:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Minden este úgy alszom el, hogy ha felkelek hátha arra eszmélek majd hogy csak egy rettenetes álom volt az egész.

És mindig a kert felé nézek ahol a sírja van, hogy hátha ott áll vagy fut felém. És minden nap szembesülnöm kell azzal hogy hiába. :(

2012. ápr. 5. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:

hát részvétem

előszőr is felkell dolgoznod hogy meghalt,lépj tovább,még nem fogtad fel sztem hogy ő már nincs többé,olyan hihetetlen hogy egyik nap volt másik nap nincs...

utána pedig tereld el a figyelmedet másra,ne minden kutyába őt lásd ,minden kutya más egyéniség,minél hamarabb feldogozod annál könyebb lesz,de el kell fogadnod,hogy ő már meghalt,az élet megy tovább ,ha veszel egy másik kutyát idővel azt is ugyanígy fogod szeretni.

én még csak 16 éves leszek,még is már 3 felnőttkutyám öregségtől elhunyt és ezt felkelett dolgozni,hogy akikkel felnőttem azokat elveszítettem,egyik kutyával se élhetem ezeket megint...

2012. ápr. 5. 14:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Én már mindenkit felkészítettem, hogyha egyszer meghal a kutyám, akkor a következő kutyám egy whippet lesz. Tudom melyik tenyésztőktől vennék, és megkértem a családomat, hogyha nagyon ki leszek borulva, és tiltakozok, hogy nekem nem kell másik kutya, akkor is vegyenek egy kölyköt.

Aki "kutyás", az örökké kutyás marad, és csak ez fogja tudni kibillenteni a szomorúságból. Egy kölyökkel nem tennéd meg, hogy nem foglalkozol vele, és az eltereli a gondolataidat. Én sajnos mást nem tudok ajánlani. Az idő enyhíti majd a fájdalmát, de egy üres tér marad utána. És ezt pótolni kell:)

2012. ápr. 5. 14:21
 14/17 A kérdező kommentje:
És addig mit csinálok amíg nem tudom pótolni...:((
2012. ápr. 5. 14:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Kimész egy menhelyre, amilyen sűrűn csak tudsz, és mindig kiviszel sétálni 1-2 kutyát:)
2012. ápr. 5. 15:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most a héten mérgezték meg mindkét kutyámat, szörnyű volt végig asszisztálni a haláltusájukat. Nagyon közel álltunk egymáshoz, nehéz lesz feldolgozni a halálukat, főleg így, hogy ilyen hirtelen történt az egész.

Azt tudom neked tanácsolni, hogy csakis a jövőre gondolj, tervezgess, ne tekints vissza, legalábbis addig ne, amíg ez ilyen szintű fájdalommal tölt el. Én sem tértem még magamhoz teljesen, de mivel van feladatom, abba menekülök.

A kutyád cuccait szerintem is pakold el, zárd ki teljesen a gondolataidból.:S

2012. ápr. 5. 15:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Fogadd részvétem!

Én nagyon sokat vártam arra, hogy felelősségteljesen be tudjak vállalni egy kutyát.

Meg is érkezett az első 'kislány', aztán később még örökbefogadtam egy idős kutyust. A mi 'kisöregünk' most lesz egy éve, hogy itthagyott minket. Nem vagyok túl rajta, és talán soha nem is leszek. Az idő segít, már nem mindig rajta jár az eszem, de nincs olyan nap, hogy ne emlékeznék rá, hogy ne fájna a hiánya.

Okosat nem tudok mondani... Akkor én is kicsit 'vele haltam'.

Én is elraktam mindent, ami rá emlékeztetett... Fél év telt el, mire a fotóját képes voltam kitenni a polcra.

Az idő valamit segít. Kitartás...

2012. ápr. 6. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!