Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti esti séta után mennyi idő...

Ti esti séta után mennyi idő mulva etetitek a kutyátokat?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 07:58
1 2
 11/13 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Ha a nap 2. sétája délutánra esik, akkor vacsi 3-4 órával utána van, ha estére esik, akkor fél-1 óra múlva van kaja.

De mostanában gyakorlásra, melóra, előreküldésre kapja séta közben általában. Egy fél marék táp szemenként adva nem okoz gyomorcsavart. Azt is szoktam csinálni, hogy előreküldésre kapja meg az egész napi kajáját: beáztatom a tápot és lezárom két tálkába, és a séta vége felé max. 3-szorra kapja meg az egészet...utána lassú séta hazáig és alvás.

Igazából a gyomorcsavart sajnos nem lehet teljesen kikerülni...sok esetről hallottam, mikor az üres gyomrú kutya kapott gyomorcsavart, vagy olyan kutya, akit kétszer etettek, kaja előtt-után lakásba zárva volt a kutya

2012. ápr. 2. 11:54
 12/13 anonim ***** válasza:
64%

Mindenki le lett pontozva, de hogy miért azt senki sem írja. De azt valaki magyarázza el, hogy mi baja lehet a kutyának ha 2-3órás intervallumban szemenként megeszik 1-1,5marék tápot?

Senki sem írta azt, aki rajtam kívül említette, hogy séta közben kézből etet, hogy marékszámra tömi a kutyát közben.

2012. ápr. 2. 12:13
 13/13 A kérdező kommentje:
mindenkit felpontozok köszi a válaszokat
2012. ápr. 2. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!