Ti esti séta után mennyi idő mulva etetitek a kutyátokat?
Én előtte szoktam és úgy kb fél órával!
Azért így csinálom hogy legyen ideje emészteni hogy lent meg jöjjön az inger az anyagcserére!
Szerintem előtte érdekes etetni,nem utána!
Én bekészítem a kaját séta előtt, és séta közben/vagy után feladatra adom oda a kutyáimnak.
Soha nem etetem őket tálból, csak kézből, hogy a kötődésük minél erősebb legyen hozzám.
Amúgy mindig séta UTÁN!! etesd, legyen az utána bármikor, mert ha előtte eteted őket, akkor nagyon könnyen (sajnos) gyomor, vagy bélcsavarodást kaphatnak, és ha így van, iszonyatos fájdalmai lesz a kutyádnak, és ha nem kerül műtőasztalra 1,5 (talán 2) órán belül, sajnos el fog pusztulni a kedvenced. :(
Első vagyok!
Na hát ezt jó tudni!Köszönöm!
Én csak egyszer,este etetem!De akkor átállok a séta utánira!
Séta előtt semmiképp. Előttem leírták páran, hogy miért.
Séta után kb. fél órát várok az etetéssel. Én úgy hallottam, hogy séta után se jó közvetlenül etetni, hagyni kell időt, hogy 'lenyugodjon' a kutya.
Első vagyok!
Nem tudom miért kellett lepontozni!Én így csinálom nekem semmi baja a kutyámnak!Nem futni viszem bezabálva,hanem sétálni!
Nap közben szoktam "fárasztani" nem este!
Egyébként írtam hogy nem tudom hogy ez okozhat ilyet!
Na mindegy!
Amúgy aki tőlem kérdezett!Nem kap sokat mert hízékony,szóval nem hiszem hogy belakik vele!Amúgy labi keverékem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!