Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a mopszokról?

Mi a véleményetek a mopszokról?

Figyelt kérdés
Szeretnénk a párommal kiskutyát, nézegettük a kistestű kutyafajtákat, és abban maradtunk hogy a mopsz pont jó lenne nekünk. De érdekelne, hogy mi a véleményetek erről a fajtároűól? Mennyire nehéz szobatisztaságra nevelni? Könnyen tanul? Okos fajta? Mopsz gazdik válaszát várnám. Köszönöm! :)
2012. márc. 28. 12:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Most is van nekik, azóta van már egy másik, ő már 2 éves. :) annyira édes, meg okos!! Nagyon okos.. És a vicces az hogy nem tudja magáról hogy mekkora, a múltkor majdnem az ölembe ült.. és hát egy picikét husis, majdnem 60 kiló, úgyhogy kellemes volt. :$:D
2012. márc. 28. 13:01
 12/20 anonim ***** válasza:
ha te írtál üzit a hanggal kapcs-ba akkor arra visszaírtam :))
2012. márc. 28. 13:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Mindenképp tenyésztőtől vegyél, a nyomott orruk miatt eleve kissé "hátrányos helyzetűek", hát még ha eszetlen szaporítótól veszed... :S

Egyébként nagyon jópofa kiskutyák, nekünk is van egy. :) Sose szerettem előtte az ilyen ráncos arcú kutyákat, de ez a kis szaros levett a lábamról engem is. :D Kis szeretetgombóc. Nagyon okos kiskutya, de következetes nevelést igényel, mert szörnyen makacs tud lenni, és könnyen az ember fejére nőhet. Nem hangosak általában, a mienk akkor vakkantgat, ha kopognak az ajtón vagy vki nagyon hangoskodik a lépcsőházban, de nincs olyan erős, fülsértő ugatása, mint általában a kutyáknak, csak olyan kaffogás féle. :)

2012. márc. 28. 13:40
 14/20 cica8918 válasza:
Szia!Nekem vannak mopszaim 1 fekete szuka aki 15hónapos!Nagyon aranyos tud lenni hízelgős,akaratos,makacs,szobatiszta!Az anyukája 4éves hölgyemény(neki most kicsik vannak)Ő egy igazi nyugodt,lusta,horkolós,bújós öleb!!!Nagyon külömböző személyiségűek!Meg természetesen nevelés kérdése is!!!
2012. márc. 28. 16:58
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Sokat segített, már teljesen biztosak vagyunk benne hogy mopszot akarunk. :):) Alig várom már a kis cukiit *.*

Esetleg tudna valaki megbízható mopsz kennelt ajánlani nógrád vagy heves megyében, esetleg jász nagykun szolnok megye északi részén vagy pest megye nyugati részén? Olyat ahonnan tényleg egészséges és szép kutyusokat lehet kapni. Én is nézegetem, de azért érdekelnének vélemények. Köszi előre is! :)

2012. márc. 28. 20:14
 16/20 anonim ***** válasza:

[link]

itt az összes magyar tenyészet mopszokról:) láttam van s.tarjáni bár nem friss a weboldaluk de érdeklődj telefonon:)) sok sikert mindenképp szólj hogy hol veszel:) Előre is gratulálok a csöppséghez:)

2012. márc. 28. 21:30
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :):) Már alig várjuk :)
2012. márc. 29. 11:59
 18/20 anonim ***** válasza:

A mi kis mopszunk most 10 hetes gyakorlatilag már szobatiszta kaparja az ajtót ha kikell mennie..csak éjszaka csinál be vagy ha nem vagyunk otthon, viszont a pelust kb 2 nap alatt tudta hogyan kell használni..

"Ugatni" kb 2x hallottuk eddig maximum prüszköl...Szerintem a legjobb fej kutyus, nagyon örülök, hogy hozzánk került.. :)

Kedvencem amikor leül és a nemkicsi pocakját kidugja előre..nagyon édes...és játékos is, hatalmas csatákat lehet vele játszani.

Mindenképp jó döntést hoztatok...

Bár maga a kutyus léte felborítja a mindennapokat, sokkal nagyobb felelősség mint gondoltuk volna (persze kárpótol minden percével)teljesen megváltoztak a mindennapjaink..:D

2012. márc. 29. 14:53
 19/20 RipKoresz ***** válasza:
Nekünk is mopsz van, imádjuk! Nagyon okos, ha kell valami neki, tud szólni :)(nem kell sokidő amíg szobatiszta lesz, sőt megtanulja magától) Könnyen tanítható (legalábbis nekem). Kis lusta, szeret a gazdi kedvében járni, és kis bohócok is! De vigyázni kell, ne legyen kinnt sokat nyáron, mert ők rosszul lélegeznek. Sokat szellentenek a szájonkeresztül légzés miatt. Szereti ha simogatják. Én a zsömleszínűt választanám! De ki minek és mi kinek!
2012. márc. 31. 15:25
 20/20 anonim válasza:

A világ legédibb kutyusai, hogy is lehet azt mondani rájuk hogy rondák? Most is itt horkol az Én "babám" mellettem.

A miénk elég hangos, a postást kifjezetten utálja. Szinte ordít olyankor. A szőrét eléggé hullajtja de hát ezt is elnézi neki az ember. Istenem az az öröm a szemében amikor hazajövök és meglát!

2012. ápr. 18. 22:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!