Mi a véleményetek a mopszokról?

Énnem vagyok mopsz gazdi,remélem nem veszed zokon hogy így válaszolok,de sok mopszos ismerősöm van :)
Én fülig szerelmes vagyok a fajtába,főleg a fekete a zsánerem, egyszerűen tökéletes kutyáknak tartom őket:) Ismerősömé már 4 hónaposan teljesen szobatiszta volt(elötte csak azért nem mert nem voltak meg az oltásai), és igen okos kutya, imádja a gazdáját és mindig a kedvébe akar járni,igazi bohócok tudnak lenni:) Emésztésre kell odafigyelni álluk,őket ténylegnem szabad mindennel összeetetni mert igen érzékeny a gyomruk,ígyis sokat szellentenek a szájon át gyomorba kerülő levegő miatt, ezért tápot ajánlok neki,royal caninba úgy tudom van mopsz fajta táp az tökéletes lenne neki! Kölyökkorban legyél vele nagyon következetes mert igen szeleburdik fél éves korig! Nagyon gratulálok előre is a jövevényedhez,tökéletes kiskutyátok lesz imádni fog titeket! Honnét fogod beszerezni?

Hát, szerintem a shih-tzu és a kínai kopaszkutya mellett az egyik legrondább kutya, amit hátán hordott a Föld...
Ne haragudj, de nekem ez a véleményem.

Hát szerintem meg eszméletlen édesek, főleg a fekete. :)
Azt még nem tudom honnan lesz majd, de feketét szeretnénk, kislányt, és jó lenne tenyésztőtől.. Az jó ha imádja a gazdiját, pont azért szeretnénk kiskutyust, hogy legyen kit szeretgetni.. :) az csak jó ha hagyja is. :) Köszi a válaszokat. :)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!