Kezdem feladni a tápokkal való küzdelmet! (? ) Szeretnék főzni a bullmacimnak. "Receptre" lenne szükségem!
8,5 hónapos a kutyusom, az étrend összeállításában kérnék segítséget. Az elképzelésem az lenne, hogy minden héten készítenék neki egy hétre való adagot, vagy akár havonta, egy hónapra elegendőt és lefagyasztanám, majd azt elosztanám minden napra.
Mik legyenek benne? Adnátok konkrét "receptet"? Olyanra gondolok, hogy pl. 1 kg kajánál mennyi legyen a hús (ill. pontosan a hús melyik része), mennyi túró, mennyi tojás meg amit még szoktatok beletenni.
Kukoricát nem szeretnék ill. a kutyusom a csirkés tápra allergiás volt, de olvastam már olyat, hogy nem magára a csirkehúsra allergiásak ilyenkor, hanem ami belekerül toll stb. Ez vajon igaz? Mert ha igen, akkor a csirke is szóbajöhet húsként.
Ill. Hozzávetőlegesen vajon hogy számoljak kezdésként, mennyi lehet ebből a napi adagja? Most 35 kg körül van egyébként. Kell mellé egyéb vitamin, kiegészítő?
Köszönöm neked is! :)
Most egy kicsit "lehiggadtam", tegnap és ma azt csináltam, hogy egy kicsit kevesebbet adtam neki enni, most újra normál mennyiségű a széklete, ill. valszeg szombaton a bűzmirigye ürült, mert már nem büdös.
Még egy esélyt kap a táp, még úgyis van belőle kb. 7 kg, addig meglátom mi lesz.
Egy régebbi kérdés kapcsán olvastam, hogy másnál is jelentkezett a Happy Dog junior tápjánál és nála is ugyanez volt, hogy vakarózott tőle a kutyája, akárcsak Joey, viszont a baby táppal nekik sem volt ilyen gondjuk. Kicsit elgondolkodtam rajta, hogy vajon 100%, hogy a csirkére allergiás-e, mert ez azért elég furcsa egybeesés...
Ma voltam a dokinknál, Advantixot vettem, gondoltam rákérdezek az allergia vizsgálatra. Hát padlót fogtam, 50 000 Ft - bár megint az az asszisztens volt, aki az ivarérés előtti ivartalanításról le akart beszélni, akkor sem voltam róla jó véleménnyel. Létezhet, hogy ilyen drága, vagy elnézett vmit a nő?
Köszi a válaszokat!
Akkor rákérdezek még egy-két dokinál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!