Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt elhiszitek?

Ezt elhiszitek?

Figyelt kérdés
Mentem erdőbe a családdal túrázni Vittük 1 3 éves Német juhász rottweiler keverék kutyám és 2 kaukázusi nekünk jött de a kutyánk a 2-őt egyszerre elintézte pedig eddig mindentől félt ez attól volt hogy minket megvédjen??

2012. márc. 20. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Szerintem blue 44 éves embernek nem ilyen hülyeségen kéne vitázni 11 órakor hanem a családjával lenni de természetesen értelmi fogyatékos vagy ilyesmi ha te nem így akkor te is az vagy.És nem vagyok cigó de ha az lennék akkor mi lenne??Úgyhogy szerintem pszt.
2012. márc. 22. 16:43
 52/62 anonim ***** válasza:
C kategóriás vagy te kisapám, le se tagadhatod! Na most már csitulj el, tanulmányozd inkább a nyelvtan könyvet és az értelmezési szótárat!
2012. márc. 22. 18:48
 53/62 A kérdező kommentje:
1 a lényeg kis apám hogy egy c44 évesen ilyenen vitázol hogy a kuvasz a kemény normál vagy ha te 44 éves vagy akkor én 123 éves vagyok.Másik az hogy nyomorék vagy ha én C kategóriás amit már fújsz egy hete mert más szöveged nincs akkor te egy zs kategória vagy!
2012. márc. 22. 19:07
 54/62 anonim ***** válasza:
31%

59%-os

Itt osztogatod az észt az 59%-oddal? Ha okosabb lennél lenne már több is, de még sajna nem tartasz ott és nem is fogsz!

"Az ilyen idegbeteg kis cirkálókat sokszor levegőnek nézi, " - Mi az hogy idegbeteg cirkálók? Idegbeteg mert megvédte a játékát? Vagy nálad az az elv, ha elveszed a másik dolgát még neked áll(na) feljebb? Te ostoba! Ne osszál itt észt. Te is azoknak a táborába tartozol, akik csak nagykutyákkal villognak és úgy van nagy szájuk? Vagy nincs és nem is volt soha kutyájuk csak okoskodni próbálnak.

2012. márc. 22. 19:17
 55/62 anonim ***** válasza:

Azért van 59%-om, mert tele van ez az oldal unatkozó Grimm meséket felülmúló történeteket tálaló gyerekekkel és cuki-muki édeske aranyoska gazdijával, akik a kutyák alapvető természetét nem ismerik és emberi tulajdonsággal ruházzák fel a cukikáikat. Szerencséje van a kis édeskédnek, hogy egy jó idegrendszerű dobermannal találkozott, mert bizony ez a "visszaszerzem a játékomat" dolog nagyon rosszul is elsülhetett volna. Normális kiskutya nem száll szembe egy nála többször nagyobbal a (játékáért sem), csak azok a példányok, amelyeknek a gazdikáik az égbe emelték az egójukat. És ebben a helyzetben nem a te kis aranypofád volt a hős, hanem a dobi jól nevelt, jó idegrendszerű. Nem látod ugye? A kutyáknál szigorú hierarchia uralkodik.

Ezzel végeztem veletek gyerekek!

2012. márc. 22. 19:56
 56/62 A kérdező kommentje:
Most amúgy a dobermanról beszéltek meg a tacskóról?? Ha talán még megkérdezhetem??
2012. márc. 22. 20:17
 57/62 A kérdező kommentje:
Vagy nem tudom miről is van szó most beavadtok???
2012. márc. 22. 20:24
 58/62 anonim ***** válasza:
Szerinte a mopsz-tacskó keverék kutyájának erősebb a harapása, mint egy dobermannak!:DDD
2012. márc. 22. 20:30
 59/62 A kérdező kommentje:
Hát ő tudja :DD de szerintem akkor még nem volt tacskónál nagyobb kutyája de elhiszem neki mert mért hazudna :D 44 éves csákó is írja a hülyeségeit nekem :D
2012. márc. 22. 20:32
 60/62 anonim ***** válasza:
44%

59%-os:

Te menj vissza az iskolapadba és tanulj meg olvasni és tanulj meg főleg értelmezni! és főleg olvass utána a kutyáknak is! sehol nem írtam, hogy erősebb lenne a harapása! ha meg egyiket se tudod, akkor ne irogassál hülyeségeket. egy KISKUTYA IS LEHET SZÜLETETT FALKAVEZÉR! DE MÉG HÁNYSZOR ÍRJAM HOGY NEM A MÉRET A LÉNYEG A KUTYÁKNÁL? NEM TUDOD FELFOGNI? MIT KÖTSZ BELE EGY SZÓBA,PLÁNE HA ÉRTELMEZÉSI GONDJAID VANNAK? ilyenekről nem hallottál még? kutyák különbséget tudnak tenni figyelmeztetés és támadás között. figyelmeztetés volt hogy ne vegye el a dolgát és ezt a dobi is tudta.

2012. márc. 23. 14:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!