Ezt elhiszitek?
Figyelt kérdés
Mentem erdőbe a családdal túrázni Vittük 1 3 éves Német juhász rottweiler keverék kutyám és 2 kaukázusi nekünk jött de a kutyánk a 2-őt egyszerre elintézte pedig eddig mindentől félt ez attól volt hogy minket megvédjen??2012. márc. 20. 21:35
41/62 A kérdező kommentje:
chh 4 szer annyi akkor elég csicska kocka lehetsz 44 évesen..............
2012. márc. 21. 23:07
42/62 anonim válasza:
Menj aludni öcsike, álmodj kaukkal! Holnap pedig nyelvtan órán figyelj nagyon!:D
43/62 anonim válasza:
Így egy C kategóriás kommunikál.:(
45/62 anonim válasza:
Azért haladunk, már egy csajt is kitaláltál magad mellé!:DDD
46/62 A kérdező kommentje:
Mért te buza vagy ? ????? na mindegy csá van jobb dolgunk is vagy hokiz egy jót oké sok szerencsét :D
2012. márc. 21. 23:18
47/62 anonim válasza:
Hisztis, nem túl nagy intelligenciával rendelkező gyerek vagy. Most már biztos vagyok abban, hogy kamu az egész kérdés!
48/62 A kérdező kommentje:
Támadás a legjobb védekezés te ezt csinálod de mindegy 44 évesen nem vagy csicska hogy még majdnem éjfélkor kezdel el vitázni.......szerintem szánalom és itt volt a barátnőm is amúgy tudod nem mindenki meleg mint te..... de mindegy is ahogy írásodból kivettem hogy nem írtál arra semmit hogy nincs családod buza vagy vagy csak egy 44 éves csődtömeg ilyen korb régen lesz minimum 1 gyerekem szerintem menny el valahova Nyiregyre és a szüzességed Veszíts el.
2012. márc. 22. 08:37
49/62 anonim válasza:
Csak nem hiperpigmentált bőrű vagy barátom? büszke lehetsz magadra,hogy egy 44 éves felnőttel úgy beszélsz,mintha a s3g3dből rángattad volna elő..attól mert a cickányok úgy beszélnek egymással ahogy akarnak,azért(ha magyar vagy) nem kéne tízen akár hány évesen ekkora parasztnak lenned..
50/62 anonim válasza:
Köszönöm Blue! Valóban "gyönyörűek" ezek a beírások.:( A gyereknek az ANYJA lehetnék!
Kisgyerek! Van egy fiam, megtanítottam mások tiszteletére, még a vita hevében is tudja mi illik, mi nem, olyan felnőtt vált belőle, akire büszke lehetek. Szegény szüleid... Ez már egy másik kategóriába tartozó vitatéma. Bocsánat az offokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!