Ezt elhiszitek?
19-es. Az okos, jól szocializált, jól nevelt kutyák figyelmen kívül hagyják a náluk sokkal gyengébb, kisebb kutya vergődését. Mi maradt volna a kutyádból, ha a dobi komolyan veszi? Jaj!
Úgy utálom az ilyen vs. kérdéseket, harci témákat, de olyan viccesek vagytok komolyan, hogy nem lehet szó nélkül hagyni. A végén még igaza lesz az egyik válaszolónak, törpetacskók ölnek kaukat és dobikat!:)
utolsó: fingod sincs miről beszélsz! nem hallottál még olyat hogy helyre teszi egyik kutya a másikat és azért nem ugrott neki a kicsinek mert igaza volt? mert elvette a játékát?
a másik. nem jó neveltség kérdése. van hogy a nagyobb fél a kicsitől! nem hallottál még olyat hogy macska irányitja a kutyát? nem a méret a lényeg. gondolkodj mielőtt kinyitod a szád!
na akkor most min kell vitázni?? Bírom már mindenki aki hozzászól csak Harci kutyája van meg kemény kutyái.
Énnekem az a keverék kutya megfelel és nem tudom azt figyelembe venni hogy keverék vagy ilyesmi amit leírtam megtörtént 2 kautól megvédett a (korcs) kutya meg minden de azért képes volt megvédeni szerintem nem az a lényeg hogy fajtatiszta kutya legyen csak az hogy szeresük őket :D
Nem hiszem, hogy igazi kauk voltak (ha ez az eset megtörtént). Lehettek Leonbergik is.
Kaukázusi juhászkutya:
"Fő feladata a nyáj védelmezése, farkasoktól, medvéktől, sakáloktól, más ragadozóktól és az idegen emberektől. Robusztus megjelenése elriasztja a betolakodókat. A felügyeletére bízott területet egy-két fajtatársával együtt elszántan és szívósan őrzi. Fajtársaival szemben dominánsan viselkedik. Magabiztos és kissé önfejű kutya. A családból mindenkit a falka tagjának tekinti, gazdát, gyereket, háziállatokat egyaránt, és ennek megfelelő vehemenciával védi is azokat. Szívós, erős állat. Kisgyermekes családoknak nem ajánlott, önfejűsége miatt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!