Elhiszitek, hogy nyers hústól egy szelíd kutya megvadul?
Mert ismerősöm nem mer, adni nyers húst a kutyájának, és engem is intett, mikor kérdeztem, hogy mit ad enni a kutyájának.
Azt mondja a nyers hústól a kutyából előtörnek az Ősi farkas ösztönök, és ráérez a hús ízére, és megtámad majd mindenkit.
Azt mondja hiába háziasított a kutya, egy vadállat az őse, és megvadul, ha nyers húst adok neki enni.
Ez komoly?
Nehezen tudom elhinni.
A mienk még nem vadult meg. :-)
Rengeteg csirkelábat evett már. És egyéb nyers, embernek nem való húscafatokat hentestől.
Én azt vettem észre, hogy nem nagyon szereti a mi blökink a nyers húst. A házi kosztért bomol. Mindenben utánoz minket. A száraz kutyatápot sem mindig eszi. A konzervest már igen.
Nagyjából egy éve nyers hússal etetek. Még egyik kutyám sem evett meg. Bár tény, hogy sokkal lelkesebben esznek, mint amíg tápot kaptak. Mivel a húsnak jobb az íze ;).
Nyers vadat nem szoktunk adni a féregfertőzés veszélye miatt, és nyers sertést sem az aujeszky átfertőzés miatt (gyógyíthatatlan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!