Mi vonatkozik a kutya tartásra a házirendbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy stáffim még kicsi 5 hónapos még 1x sem ugatott és az EMELETES házban össze írást kezdtek a 10.en (65 lakóból 25 bele egyezett de nem tudták hogy az én kutyámról van szó és a bele egyezés igy szolt "Nem lehet több kutya az emeletes házban")pedig én az 1 emeleten lakom és az alattam felettem mellettem lakó bele egyezne . Érdemes lenne alá íratni velük a papírt és haza hozni a kis kutyámat mert nagyon szeretem :)2011. nov. 11. 07:48
1/8 anonim válasza:
ezen most mi a felfoghatatlan?! A NEM azt jelenti, hogy aztán NEM tarthatsz majd kutyát. Szóval ezzel te NEM értesz egyet, így NEM akarod aláírni.
2/8 anonim válasza:
ha nagyon szereted a kutyit,hozd haza,ellesznek hónapokig a kedves lakótársak a hivatali ügyintézéssel ,mire valaki is hoz egy határozatot a kutyusod ellen
3/8 Akiteki válasza:
Anyukád kérje el a közös képviselőtől a házirendet. Nem értem, mi az hogy haza akarod hozni. Most hol van?
4/8 anonim válasza:
Jézus...Nem értem az embereket... Vidd haza a kutyát nyugodtan:)
5/8 A kérdező kommentje:
hát én nem is írtam alá de már a nyilatkozatot hozták valami sóstol aki valami közös képviselő hogy nem tarthatom mert az össze írás végeredmény ez lett amúgy meg most a nagy nénimnél van
2011. nov. 11. 11:45
6/8 anonim válasza:
:( Hányok az ilyen emberektől... A mi házunkban is van egy, már kezd elmérgesedni a viszonyunk, de velem ráb@szik... A görény
7/8 anonim válasza:
A hatályos házirend és a helyi érvényben lévő ebtartási rendelet vonatkozik rátok, a lakókra, és a közösképviselőre is...ha bármin is változtat a társasház lakógyűlése akkor sem lesz visszamenőleges hatályú a változtatás...pl. ha meg is tiltják a kutyatartást(amihez a lakók 75%-ának nemtetszése és jegyzőkönyvben rögzített szavazaya szükséges), akkor sem tehetik ki a már meglévő kut yákat,hiszen az az állatvédelmi törvénynek mond ellen...hogy-hogy nincs veled a kutyád?
Tessék hazavinni és egy mintakutyát nevelni belőle
8/8 anonim válasza:
Mielőtt belemész az ilyen dolgokba, tanulj meg központozni. Tudod, pont, vessző, neadjisten pontosvessző vagy gondolatjel.
Nyilván azt írd és írasd alá, amivel egyetértesz, azt meg ne, amivel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!