Milyen jogszabály vonatkozik a ház előtti területre? Van egy bolond öregasszony aki mindenkivel kiabál ha elmegy a háza előtt kutyasétáltatás közben, hogy lepisili a kutya a virágokat és elszáradnak.
De ha rendőrrel fenyeget, akkor legalább tudom, hogy nekem van igazam.
A kikerülés nem fog menni, 2 házzal mellettünk lakik. :(
Attól függ, van, ahol magánterület is lehet...
Amúgy neveld meg a kutyád, engem is zavarna, hogy próbálom szebbé tenni a környezetet, aztán jön egy idegen és tönkreteszi...
A mi házunk elé múltkor odaszart egy kutya (pedig nincs is járda az utcában). Láttam, meg is kérdeztem a csávót (olyan negyvenes fószer volt, kb feleakkora mint én), hogy ezt most mégis hogy (csak sokkal csúnyábban), de nem válaszolt. Volt ott egy rakás gyerek is, úgyhogy nem erőltettem a dolgot. De akkor igen pipa lettem. Na mindegy.
A kérdésre: az közterület, és ha kihívja a rendőröket (nem fogja, mert mire elsétál a telefonig te már rég máshol jársz, és amúgy is csak a pofájuk nagy), akkor rábaszik, nem szeretik az indokolatlan riasztásokat.
Az öregek ilyenek (mármint sok öreg, hálisten nem az összes), vannak rigolyáik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!