Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt elhiszitek?

Ezt elhiszitek?

Figyelt kérdés
Mentem erdőbe a családdal túrázni Vittük 1 3 éves Német juhász rottweiler keverék kutyám és 2 kaukázusi nekünk jött de a kutyánk a 2-őt egyszerre elintézte pedig eddig mindentől félt ez attól volt hogy minket megvédjen??

2012. márc. 20. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
1. eltudott a másik nem sajnos a torkát elharapta :(( az enyém de a másik elfutott. Én nem akartam volna hogy ez legyen belőle de a kauk őrülten mintha valami macskák lennénk úgy jöttek nekünk.
2012. márc. 21. 08:57
 12/62 anonim ***** válasza:
72%
Na akkor öcsike! Volt rotim 10 éve, imádtam, csodálatos kutya volt. Ismerem, nem kell bemutatni. Nj-om is volt, nem ma kezdtem a kutyázást, öcsike! Igaz kaum még nem volt, de most kuvaszom van (hasonló temperamentumú, mint a kau), hát vele tuti nem bírna el a kutyád. Egy kutyával szemben még talán hihető lett volna a történet, de 2 kutya már falkát alkot, összedolgozva harcolnak. Arról nem is beszélve, hogy kettő min. 60 kg-os heves vérmérsékletű kutyát említesz egy 50kg-ossal szemben. Kamu az egész! Nevetséges!
2012. márc. 21. 09:13
 13/62 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ez lemaradt! A kaunak k.rva sűrű szőr van a nyakán, nem olyan könnyű azt átharapni, öcsike!
2012. márc. 21. 09:17
 14/62 A kérdező kommentje:
Na öcsike ne idejárj hazudozni am neked mindenféle kutyád volt már?? Még állítom sárkányod is volt már vagy Plüsmacik voltak a kutyák??? 100%amit ide leírtam az így történt.2 honnan tudod hogy egy rotti vagy egy német juhász nem bírna el a kutyáddal?? Tán direktbe harcoltatod??vagy csak gyerek vagy és azt hiszed hogyha nagy méretű a kutyád akkor már erős is.De tévedsz mert ha csak a harapást nézzük akkor a rottweiler 1. német juhász 2. utána úgy tudom hogy a pitbull jön és a kau messze áll egy kemény kutyától lehet hogy emberre veszélyesebb de kutyára nem. De ez az én véleményem amióta láttam milyen lomha az egész kutya.
2012. márc. 21. 09:18
 15/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem harcoltatom, ilyen elő sem fordulhatna, mivel nevelem a kutyám, nem harcol. Kóbor erdei kauk ellen pedig paprika sprayt használok. Több kutyám van most is, soha, de soha nincs, nem volt közöttük harc, mert én vagyok a vezérük!
2012. márc. 21. 09:21
 16/62 A kérdező kommentje:
De nem volt paprika sprayt nállunk nem gondoltuk volna hogy elvannak engedve a kutyák és azt nem mond ha megtámadott volna 2 kutya a kutyáid nem akartak volna megvédeni mert akkor ott gond van :D
2012. márc. 21. 09:26
 17/62 anonim ***** válasza:
Egy felelős gazdának, aki veszélyes ebet tart, gondolni kell ilyesmire, mindig, minden körülmények között!
2012. márc. 21. 09:32
 18/62 A kérdező kommentje:
Hát kíváncsi lennék arra hogy te nem ilyednél-e meg 2 kautól de mindegy én megílyedek, mindig minden körülmények között xD ez jó volt xDD
2012. márc. 21. 09:36
 19/62 anonim ***** válasza:
44%

kérdező:

"A fajtatiszta rottweiler nek világon a legnagyobb harapása van"

Azért 1 kicsit pontosítsunk: nem a világon a legerősebb, hanem csak a kutyafajták között :)

Az én kis keverékem(tacskó-mopsz) úgy nekiugrott egy dobermann torkának, hogy az csak lesett mikor az elvette a labdáját! megjegyzem zárójelben, hogy nyáron mikor lihegett miniatűr staffnak nézték:) és nem merték megközelíteni szóval nem a méret a lényeg. minél rövidebb az orpofa része a kutyának,annál erősebben tud harapni!

2012. márc. 21. 11:57
 20/62 anonim ***** válasza:
100%
Én nem "ilyedek" meg a kautól, legfeljebb megijedek!:D
2012. márc. 21. 14:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!