Mit tegyek Rottweileremmel?
Figyelt kérdés
Van 1 kaukázusi kutyám meg egy Rottweilerem a rottweilerem most 1,5 éves a kaukázusim is annyi egyszerre lettek hozva kisebb korukba úgy 10 hónapos korukig a kaukázusi verte a rottit de most más a helyzet sokkal nagyobb a kaukázusim de már nem bír el a rottival pedig sokkal nagyobb. És csak ha kimegyek akkor hadják abba ha rájukszólok de mindenen összeverekednek és mindig a roti jön ki győztesen.Légyszi tippeket.2012. márc. 20. 19:10
41/44 A kérdező kommentje:
De én szerintem aki normális volt nem is írtam egy rossz szót se.
2012. márc. 23. 19:10
42/44 anonim válasza:
Mázli,hogy itt mindenki hülye,csak te vagy helikopter :)))
43/44 A kérdező kommentje:
????
2012. márc. 23. 20:33
44/44 anonim válasza:
Igen, a Rottweiler nem feltétlenül harcikutya... ha úgy képzik ki akkor az de egyébként nem. Szerintem is az lehet a gond, hogy először is mind a kettő lehet h kan, a másik probléma pedig az lehet, hogy lehet amíg kisebbek voltak nem szoktattad össze őket. De egyébként menj el a könyvesboltba vagy a könyvtárba és vegyél ki egy ilyen könyvet, ami a kutyafajtákkal és a problémákkal foglalkoznak. Hidd el, ott többre mész...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!