Mit tegyek Rottweileremmel?
Csak szerintem idióta a kérdező??
Leírták csomóan,hogy ivartalanítsd,ha ennyire kezelhetetlen a helyzet.Másfelől tuti,hogy nem TE vagy a falkavezér,mivel a jelenlétedben verekednek össze,ez inkább arra utal,hogy a figyelmedért megy a dolog.
Vidd kutyaiskolába,de előtte kérj egy SZAKEMBERTŐL nevelési tippeket.
Nekem 2 amstaffom van,kezdetben ők is próbálkoztak ezzel,annak több oka volt és más jellegű,de előbb NEVELNI kell a kutyát,aztán lehet mondjuk kutyaiskolában KIKÉPEZNI.Egy neveletlen kutya kiképzése maga lesz a káosz.
És semmit nem jelent,hogy volt 3 német juhászod előtte,mivel eredetileg juhász kutyák,így ők közelebb állnak a falkában éléshez,mint a roti.Meg ahány kutya,annyi egyéniség.:)
A roti amúgy őrző-védő kutya.Harci kutyának a konkrétan harcra kitenyésztett /pl.Pit bull,Shar-pei/ ebeket hívják.Egy pincsi nem lesz harci kutya,attól hogy agresszív és támad.
Azt tanácsolnám,hogy keress egy trénert,ako segít megnevelni őket,valószínű ajánlani fogja az ivartalanítást és azután vidd kutyasuliba.Amennyiben nincs erre lehetőséged,vagy szimplán lusta vagy,akkor add el az egyiket,mert ez csak rosszabb lesz.
Csenge1997: Ez hülyeség volt amit írtál. Nem ezért olyan a két kutya amilyen. Semmi köze a kérdezőhöz a kutyák viselkedésének. A két kan közel egyidős ugyebár. Egyikük sincsen kiherélve, most bekerültek mind a ketten abba a korba amikor a hierarchia eldől, kettőjük között. A Rotinak is most már megjött a magának való esze, hogy magasabb pozíciókba jusson. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a két kutya tisztázza egymás rangsorbeli helyzetét. Ezt így látatlanba senki nem tudja megmondani, hogy mit csinál a két kutya és ahogy leszűrtem a kérdező se konyít hozzá egy cseppet sem. Márpedig két ilyen (fajta) kutya mellett illendő lenne, legalább egy kicsit tudni a kutya testbeszédét. A kutya iskolában ezt a problémát nem fogják megoldani. Itt nem a neveléssel van a gond de nem is az ivarokkal bár az sokat segíthetne a dolgon, csak pozitív irányba. Valószínűleg kaptak valami nevelést de ez akkor is létrejött volna ha seaser millan nevelése alatt lettek volna, azért mert ez a természetes viselkedés két egykorú kan között.
-Előző válaszoló!
Testvér vagy nem testvér, ezt két kutya nem tudja a másikról. Sőtt, azt se tudja, hogy az anyja az anyja. Ezt mondom kérdező. Kicsit utána kéne olvasni a kutyáknak. Mert az a baj, hogy nem tudom mit csinál egymással a két kutya és így nem lehet segíteni.
Pontosan mit értesz amúgy is az alatt, hogy "verte"? A kutyák nem szokták egymást verni...Mit csinálnak olyankor ha a testbeszédüket nézed? Milyen hangot adnak ki?
A 2 staffot arra írtam, hogy pont hogy volt ilyen jellegű problémám,de látom olvasni sem tanultál meg.Ja és természetesen nem voltak testvérek,de mint az előttem szóló is mondta,lényegtelen a kutyáknál...
És te tippeket kérsz TŐLÜNK,úgy hogy leszólod azt,aki segíteni akarna.Az ilyen embert tartom a legszánalmasabbnak.Te mégis milyen választ vársz??
Csak szerintem idióta a kérdező??
Evvel kezdted te nagyon állat nagy segítség...... mindegy full hiperpigmentált vagy ??
Mert csak a cigányok szerint lehetsz idióta?:DDDDDD
De köszönöm kérdésed,nem vagyok cigány,de te jobban annak tűnsz:)))
Azért tűnsz idiótának,mert sokan írtak neked,hogy ivartalanítsd,meg mit csinálj még,de te folyton akadékoskodsz...igazából az idióta helyett a fogyatékos lehet jobban illene rád.Én kérek elnézést :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!