Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek Rottweileremmel?

Mit tegyek Rottweileremmel?

Figyelt kérdés
Van 1 kaukázusi kutyám meg egy Rottweilerem a rottweilerem most 1,5 éves a kaukázusim is annyi egyszerre lettek hozva kisebb korukba úgy 10 hónapos korukig a kaukázusi verte a rottit de most más a helyzet sokkal nagyobb a kaukázusim de már nem bír el a rottival pedig sokkal nagyobb. És csak ha kimegyek akkor hadják abba ha rájukszólok de mindenen összeverekednek és mindig a roti jön ki győztesen.Légyszi tippeket.

2012. márc. 20. 19:10
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Mindenképpen ivartalaníttatnám őket a helyedben. Ha egyszer eldurvul a helyzet, és egyik sem akarja majd megadni magát, végződhet úgy a dolog, hogy egyikük meghal. Főleg ha megéreznek majd valami tüzelő szukát a környéken. Én azért félteném a rotimat egy kautól, hiába erős, de meg tudja sebesíteni az is a rotit. Meg most tök mindegy melyik kutya nyerne, mindkettő a te kutyád.
2012. márc. 20. 19:57
 22/44 A kérdező kommentje:
De ki akarja harcoltatni őket ember normal vagy épp az a lényeg hogy ne harcoljanak ne a harcon járjon már az eszed na húzz innen inkább csá
2012. márc. 20. 19:59
 23/44 anonim ***** válasza:
Egy jól nevelt, jól szocializált roti nyugodtan el lehet engedni a többi kutya között. Enyém is vígan elvan ivaros kanok között. Amíg nem másznak bele a képébe, és nem akarják mindenáron ledominálni, addig nincs konfliktus. Inkább elkerüli a problémás szitukat, nem ő szokta kezdeni a "verekedéseket". Úgyhogy ezt az agyast én sem tartom helyén valónak.
2012. márc. 20. 20:00
 24/44 A kérdező kommentje:
Ezt nem neked irtam utcsó kommentelő :D
2012. márc. 20. 20:00
 25/44 anonim ***** válasza:
Én értem, hogy nem akarod harcoltatni őket, ez meg sem fordult a fejemben, csak te többször is írtad, hogy csak a kaut félted. Én meg mindkettőt félteném a helyedben. Erre írtam, hogy mindegy, hogy ki nyerne. Remélhetőleg nem jut el idáig a dolog. Bocs, ha félreérthető voltam.
2012. márc. 20. 20:02
 26/44 A kérdező kommentje:
Semmi gond.
2012. márc. 20. 20:04
 27/44 anonim ***** válasza:

Ja jó, már látom. :D

Nekem is rotim van, de én nem mernék mellé bevállalni egy másik domináns fajtájú, ivaros kant. Mert más a szitu kutyasuliban is, meg más otthon is, ahol le akarják meccselni ki az erősebb.

2012. márc. 20. 20:04
 28/44 A kérdező kommentje:
Akkor nincs is velük baj ha nem vagyok a közelbe de szerintem féltékenyek egymásra de azért szerintem a rottiba is benne van hogy kisebb korába ő volt a gyengébb,és most mintha nekem akarná megmutatni hogy ő a jobb kutya meg az erősebb,De amikor rászólok olyan leirhatatlanul tud bocsánatot kérni fele áhh nagyon aranyos
2012. márc. 20. 20:09
 29/44 anonim ***** válasza:
0%
Emberek! A nevelés a megoldás, nem az ivartalanítás! Van hogy segít az ivartalanítás, de van, hogy a kutya csak még jobban bedurvul, frusztrált lesz, mert dominálna ő, csak éppen farka nincs hozzá! ( pontosabban golyója) ... Tehát tudja, hogy ő a vezér, az erősebb, de mégsem tudja ellátni a feladatait. Mert ha akkor harcolnak, amikor te ott vagy, az nem egymásnkak szól, hanem kizárólag Neked! Ajánlanám, hogy menj kutyasuliba, vagy hívj kiképzőt, és majdcsak ezek után ivartalníttasd őket!
2012. márc. 20. 21:27
 30/44 A kérdező kommentje:
Most evvel azt akarod mondani hogy féltékeny a kutya???
2012. márc. 20. 21:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!