Mit tegyek Rottweileremmel?
Figyelt kérdés
Van 1 kaukázusi kutyám meg egy Rottweilerem a rottweilerem most 1,5 éves a kaukázusim is annyi egyszerre lettek hozva kisebb korukba úgy 10 hónapos korukig a kaukázusi verte a rottit de most más a helyzet sokkal nagyobb a kaukázusim de már nem bír el a rottival pedig sokkal nagyobb. És csak ha kimegyek akkor hadják abba ha rájukszólok de mindenen összeverekednek és mindig a roti jön ki győztesen.Légyszi tippeket.2012. márc. 20. 19:10
21/44 anonim válasza:
Mindenképpen ivartalaníttatnám őket a helyedben. Ha egyszer eldurvul a helyzet, és egyik sem akarja majd megadni magát, végződhet úgy a dolog, hogy egyikük meghal. Főleg ha megéreznek majd valami tüzelő szukát a környéken. Én azért félteném a rotimat egy kautól, hiába erős, de meg tudja sebesíteni az is a rotit. Meg most tök mindegy melyik kutya nyerne, mindkettő a te kutyád.
22/44 A kérdező kommentje:
De ki akarja harcoltatni őket ember normal vagy épp az a lényeg hogy ne harcoljanak ne a harcon járjon már az eszed na húzz innen inkább csá
2012. márc. 20. 19:59
23/44 anonim válasza:
Egy jól nevelt, jól szocializált roti nyugodtan el lehet engedni a többi kutya között. Enyém is vígan elvan ivaros kanok között. Amíg nem másznak bele a képébe, és nem akarják mindenáron ledominálni, addig nincs konfliktus. Inkább elkerüli a problémás szitukat, nem ő szokta kezdeni a "verekedéseket". Úgyhogy ezt az agyast én sem tartom helyén valónak.
24/44 A kérdező kommentje:
Ezt nem neked irtam utcsó kommentelő :D
2012. márc. 20. 20:00
25/44 anonim válasza:
Én értem, hogy nem akarod harcoltatni őket, ez meg sem fordult a fejemben, csak te többször is írtad, hogy csak a kaut félted. Én meg mindkettőt félteném a helyedben. Erre írtam, hogy mindegy, hogy ki nyerne. Remélhetőleg nem jut el idáig a dolog. Bocs, ha félreérthető voltam.
26/44 A kérdező kommentje:
Semmi gond.
2012. márc. 20. 20:04
27/44 anonim válasza:
Ja jó, már látom. :D
Nekem is rotim van, de én nem mernék mellé bevállalni egy másik domináns fajtájú, ivaros kant. Mert más a szitu kutyasuliban is, meg más otthon is, ahol le akarják meccselni ki az erősebb.
28/44 A kérdező kommentje:
Akkor nincs is velük baj ha nem vagyok a közelbe de szerintem féltékenyek egymásra de azért szerintem a rottiba is benne van hogy kisebb korába ő volt a gyengébb,és most mintha nekem akarná megmutatni hogy ő a jobb kutya meg az erősebb,De amikor rászólok olyan leirhatatlanul tud bocsánatot kérni fele áhh nagyon aranyos
2012. márc. 20. 20:09
29/44 anonim válasza:
Emberek! A nevelés a megoldás, nem az ivartalanítás! Van hogy segít az ivartalanítás, de van, hogy a kutya csak még jobban bedurvul, frusztrált lesz, mert dominálna ő, csak éppen farka nincs hozzá! ( pontosabban golyója) ... Tehát tudja, hogy ő a vezér, az erősebb, de mégsem tudja ellátni a feladatait. Mert ha akkor harcolnak, amikor te ott vagy, az nem egymásnkak szól, hanem kizárólag Neked! Ajánlanám, hogy menj kutyasuliba, vagy hívj kiképzőt, és majdcsak ezek után ivartalníttasd őket!
30/44 A kérdező kommentje:
Most evvel azt akarod mondani hogy féltékeny a kutya???
2012. márc. 20. 21:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!