Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kint meritek hagyni a bolt...

Kint meritek hagyni a bolt előtt a kutyátokat, amíg vásároltok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 22:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
49%
Igen, de ha nagy vásárlást tartok, akkor nem viszem magammal.
2012. márc. 7. 22:50
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kiröhögni, meg lepontozni is ha úgy tetszik, de Én nem merem kint hagyni.
2012. márc. 7. 22:54
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

NEM!! Szerintem hatalmas felelőtlenség.

A kutya felé:

- mi van ha valaki arra megy és bántja/hergeli/ijesztgeti?

- mi van ha valaki arra megy és ellopja/elereszti?

- mi van ha arra megy egy másik kutya és megtámadja, megharapja?

- vagy megmérgezik?

Az emberek felé:

- mi van ha valaki fél a kutyáktól?

- mi van ha valakit megharap? Az én kutyáim ki vannak képezve, de egyik kutya sem 100% tökéletes! Megijedhet, bemérgesedhet, védekezhet az eredmény ugyanaz.

- nem hinném hogy törvényes lenne

Magad felé:

- akármelyik történik meg, neked kell felelni érte a lelkiismereteddel és hivatalosan is.

Szóval én sosem hagynám kint őket annak ellenére hogy ki vannak képezve versenyszinten. Sem az emberek, sem másik kutyák, sem a sajátod nem tökéletes. Bármi történhet.

2012. márc. 7. 22:54
 4/22 A kérdező kommentje:
én is félek közterületen kikötve egyedül hagyni. pest forgalmas belvárosában lakom, alapvetően két üzletben vagyok törzsvásárló napi szinten. valahányszor megyek, szinte mindig van a bejáratnál egy kikötött kutyus.
2012. márc. 7. 23:02
 5/22 anonim ***** válasza:
76%

Amikor csak a faluba megyek a boltba, akkor igen. Tudom, hogy a következő két órában max. néhány nyugdíjas sétálhat el előtte, és napközben jó, ha óránként egy kocsi elhúz 30-al az utakon. Nem szoktam kikötni, legalább gyakoroljuk a helyben maradást anélkül, hogy látna.

Városban persze nem hagynám kint. Benne teljesen megbízok, támadni soha nem támadna, csak engedélyre, ha megijedne legfeljebb a boltajtót lökné be, hova menne egyedül (egyszer már megtörtént mikor még fiatalka volt, hogy én fénymásoltattam, ő kint várt rám, elment előtte az úttakarító autó, ő meg berohant az ajtón át a fénymásoló szalonba. 40 kg felett van). Ha valaki elengedné, akkor sem menne el. Jól szocializált, senkit nem bánt, se embert, se kutyát, se macskát, se görényt.

Viszont az emberekben nem tudok megbízni.

2012. márc. 7. 23:06
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. Igen, Én is sokat látok bolt előtt kikötött kutyust, de Én nem merem kint hagyni még egy percig sem. Ilyen lüke vagyok. Féltem, hogy valaki bántja, ráüt, vagy csak jó szándékból meg akarná simogatni, de a kutyusom megijed, vagy bármi történhet, amit jól össze is foglalt az egyik válaszoló.
2012. márc. 7. 23:07
 7/22 anonim ***** válasza:
86%
Hiába bízol meg a kutyádban, attól még Ő nem tökéletes. Mint ahogy az emberek se, sem Te, vagy a többi állat, vagy növény, meg semmi... Ez egyszerű realitás nem bizalmatlanság. Sok olyan sztori kezdődik úgy, hogy "eddig sosem tett ilyet" stb.
2012. márc. 7. 23:10
 8/22 anonim ***** válasza:
61%

#5 vagyok

Ez a kutyám egy magasan képzett kereső és mentőkutya. Már idősödő, lassan nyugdíjba vonuló eb, de nem egy komolyabb akcióban vett részt, igaz, az utóbbi években csak versenyeken voltunk. Hidd el, teljesen megbízok benne és már-már tökéletesnek számít. És nem is fogok csalódni, eddig sem csalódtam. Ne féltsd! :)

2012. márc. 7. 23:32
 9/22 anonim ***** válasza:
50%
Én meg versenyzek a kutyáimmal, na és? Az hogy 100% megbízok benne (mert én is megbízok), nem azt jelenti hogy 100% tökéletes. Senki sem az.
2012. márc. 7. 23:37
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

NEM.

Akárki ellophatná őket, sőt akármennyire megbízom bennük előfordulhat egy nagyon szimpatikus macskaaki után elrohannak,vagy biciklisaki beléjük hajt....

delegjobban a lopástól félnék.

2012. márc. 8. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!