Beleraknátok ilyenbe a kutyátokat?
Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes ilyet rendelni? Elég sok helyre akarom vinni a kutyusomat (kis testű). Táskába nem szeretném beletenni, mert szerintem nem bírná.
Azt olvastam, hogy jó az ilyen "táska".
Szerintetek ilyet vegyek?
2012. márc. 7. 09:35
2/18 anonim válasza:
Nem raknám bele ilyenbe. Van neki lába, egészen pontosan négy.
3/18 anonim válasza:
Szegénynek leamputálták a lábait, vagy minek akarod betenni dobozkába??
4/18 anonim válasza:
jót nevettem kiállításon, amikor a yorkiknál egy kiscsaj csodálkozva mondta az anyjának: mama nézd ezek tudnak menni is!
5/18 A kérdező kommentje:
Nem semmi baja nincs a lábának. De pl. ha megyek vele ide-oda könnyebb egy táskában vinni (persze nem egész végig lenne abban), mint kézben.
2012. márc. 7. 09:56
6/18 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Attól, hogy egy kutya kis termetű még ugyanúgy tud járni, mint a nagyobb társai. Nekem is egy kölyök bichon havanese kutyám van és sok helyre járunk és mindenhol a saját lábán közlekedik. Egyedül a vonatutakra használunk egy sima szállító boxot, mert nem szereti a vonatokat és abban megnyugszik. Szerintem felesleges ilyenre költeni!
7/18 anonim válasza:
Biztos nem. Ha nagyon messzire mennék és egy idő után nem bírná, akkor hordozóba, vagy olyan táskába, aminek van alja és nem lóg ki belőle a kutya talán. De ilyenbe biztos nem.
8/18 anonim válasza:
nem azért de ami az leső link semmiképpen.. szerintem nem is egészséges a kutyának... amit másodiknak linkelték jobb, ha buszoztok meg ilyenek...
9/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy olyan hosszú utakra menne a kérdező, amit a kutya nem bírna.
Ismerősöméknek yorkijuk van, de őt KUTYAKÉNT kezelik, erdőbe mennek vele túrázni.
Természetesen nem a hátizsákban megy velük a kutya, hanem szaladgál, nincs ölbe kapva.
10/18 anonim válasza:
Csak abba gondolj bele, hogy a teljes testsúlyát a mellkasa és a hasa viseli ebben a szörnyűségben! Erre a célra tervezte a természet a lábát. Magamból kiindulva, ha erősen szorítja valami a hasamat, akkor az egy idő után kellemetlen. Ha a mellkasomra nehezedik a súlyom, akkor meg nehezen tudok lélegezni. Valószínűleg a kutyának se lehet túl kényelmes hosszú ideig így lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!