Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beleraknátok ilyenbe a kutyáto...

Beleraknátok ilyenbe a kutyátokat?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek érdemes ilyet rendelni? Elég sok helyre akarom vinni a kutyusomat (kis testű). Táskába nem szeretném beletenni, mert szerintem nem bírná.

Azt olvastam, hogy jó az ilyen "táska".

Szerintetek ilyet vegyek?

2012. márc. 7. 09:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Attól, hogy kistestű, még kutya. Ha egészséges, akkor elképzelhetetlenül többet kibír, mint egy ember (mármint távban persze).
2012. márc. 7. 10:22
 12/18 anonim ***** válasza:
58%

Egy kistestű és egy nagy testű kutyám van. A kicsi sokkal többet szeret szaladgálni, mint a nagy.

Szóval nálam a bizonyíték: tudnak menni, sőt!

2012. márc. 7. 10:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is a második linken szereplő hordozót ajánlanám. Bár egy sima műanyag hordozó is megtenné. Könnyebben tisztítható és nem ilyen csicsás.
2012. márc. 7. 11:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Nagyon hülyén néznének ki a 40 kilós labradorjaim egy ilyenbe ...
2012. márc. 7. 11:13
 15/18 lakle ***** válasza:
Én nagyon sokat utazom a kutyámmal. Szerintem bármiféle hordozó teljesen felesleges. Ha mozgólépcső van vagy felszállunk a vonatra, buszra felveszem az ölembe. Utána meg vagy az ölemben vagy a földön alszik. Metrón, ha nem tudok leülni és az ölembe venni, akkor leül a földre a lábam közé, hogy ne lépjenek rá.Ahogy az előttem szólok is írták, a kutyák nem szoktak hamarabb elfáradni mint az emberek.
2012. márc. 7. 11:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát ha már mindenképp veszel valamit,ne olyat mint amit gondoltál.Szerintem abban tökre elzsibbad a kutya lába.Nem mozog neki,és a vérkeringésének az nem jó.Csak lóg a lába szegénynek.

Inkább a táskát ajánlom,amiből tud nézelődni,kinnt a buksija.De a szállítódobozhoz hasonló is jobb.

2012. márc. 7. 11:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Én biztos nem, hosszútávon leszakadna a derekam. Meg a kutyának sem lehet túl jó. Lehet félne is.
2012. márc. 7. 12:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Még ilyen táskát nem is láttam, borzalom, a szerencsétlen kutyának baromi kényelmetlen, nem bír benne mozogni és a hasára meg a mellkasára nehezedik az egész súlya. A kutyának van lába, annyit sétát ő is kibír, amennyit te mész és még élvezni is fogja, az ölben hurcolással ellentétben.
2012. márc. 7. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!