Barf diéta? Szerintem ezzel kellene próbálkozni a gazdiknak.
Annyian kérdeztek az etetéssel kapcsolatban, gondoltam érdemes beszélni erről a témáról. A BARF lényege, hogy kizárólag természetes táplálékot kap a kutya, nagyrészt nyers húst. Mi most fogunk erre átállni a kutyámmal.
Tény, hogy nem olyan egyszerű, mint egy tálba kiönteni a száraztápot, igényel némi utána járást, de a kutya így tényleg azt eszi, amire természetszerűleg szüksége van. Néhány kép ízelítőül:
Egy ember van itt, aki úgy etet, legalábbis már láttam pár hsz-ben.
Senki nem fikázza a diétát, csak nem értünk vele egyet. Jobban mondva én személy szerint egyetértenék, ha az általam leírtak valósulnának meg. Bár nem tudom, nem bizti még akkor sem, h nyersen adnám neki oda a húst. Félnyersen szoktam, de szerintem egy kis hőkezeleés manapság elengedhetetlen. De ez én vagyok :)
A halat simán odaadnám, de húst nem hiszem. Annyi szirszar lehet benne, h még felsorolni is sok :)
10:08
Egy yorkshire terrierről van szó, aki valljuk meg elég távol áll a klasszikus ragadozótól, ettől függetlenül teljesen bepörög, ha nyers húsból készítünk valamit otthon. És nagyon szereti.
És szerintem egy ekkora kutyánál nem jelent nagyobb kiadást, mint a prémium tápot megvenni.
Akik szerint pedig kockázatos nyers hússal etetni, azok nézzenek utána a dolgoknak. Kizárólag a sertéshúst nem lehet nyersen adni.
A fagyasztott hús ugyanúgy hőkezelt, mintha meg lenne főzve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!