Barf diéta? Szerintem ezzel kellene próbálkozni a gazdiknak.
Annyian kérdeztek az etetéssel kapcsolatban, gondoltam érdemes beszélni erről a témáról. A BARF lényege, hogy kizárólag természetes táplálékot kap a kutya, nagyrészt nyers húst. Mi most fogunk erre átállni a kutyámmal.
Tény, hogy nem olyan egyszerű, mint egy tálba kiönteni a száraztápot, igényel némi utána járást, de a kutya így tényleg azt eszi, amire természetszerűleg szüksége van. Néhány kép ízelítőül:
Én is szoktam kutyáimnak húst adni.
De viszont szerintem azért van a a kutyának szükségi némi tápra is....
Meg hát a kizárólag hússal való etetés elég drága hosszú távon.
Semmi, el akarja mondani, hogy ő micsoda zseni.
Egészségére.
ma 21:06
Azért nem kell a ló túloldalára potyogni.A vad népeken kívül az emberek szinte 100 %-ban nem totálisan természetes ételeket esznek. Ma ez már kivihetetlen . A bionak nevezett termékeknél sem tudják kizárni a savas esőket, a levegő, a talajvíz összetételét,stb.
Talán egyedül arra lehet figyelni, ne legyen az a termék génkezelt.
Hát kérlekszépen, a talajvizet is képes vagy tisztán tartani, max a levegőt nem.
Savas eső meg nem sokszor hullik Mo-n, de a talaj összetétele miatt szerencsés helyzetben vagyunk.
Az összes permetezés 100%-ig megoldható természetes anyagokkal (pl a legtöbb permetlé kiváltható rohasztott csalánlével).
Én nem adnék a kutyámnak génkezelt, beteg, sz@rt evő állati húst, az tuti. Sőt, spanyol és társai zöldséget se.
Akiteki, marha rosszul esett a reakciód, Tőled több intelligenciát vártam.
Kíváncsi lettem volna mások véleményére ezzel kapcsolatban, ennyi. Miért lennék zseni? Nem én találtam fel a Barf diétát, csak szeretném kipróbálni, és gondoltam hátha van itt olyan, aki így etet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!