Rizs+főtt hús diéta, hogyan?
Rizs+főtt hús diétát javasolt a dokink, csak a hogyanját nem egyeztettem vele. Nem szoktam főzni magamnak se, nemhogy a kutyáknak :)
Hogy csináljam? Naponta kétszer esznek, frissen főzzem, vagy ha előre megfőzöm meddig áll el? Mennyit kell belőle adni a kutyának? 25 kilós, eddig 300-350 g prémium tápot evett, ehhez képes a rizs+husi mennyi legyen?
Mennyi a hús aránya? Épp annyi, hogy jóízű legyen tőle a rizs, vagy milyen mennyiségű húsban gondolkodjak?
Milyen húst vegyek, ami megfizethető és nem zsír meg csont?
csirkemellet veszel meg főzöl zacsis rizst. 25 perc alatt megvan az egész. sztem egy ekkora kutyának egy zacskó rizs tuti kell+ 30-35 dkg natur , főtt, fűszereztetlen csirkemell.
2 napig simán eláll a hűtőben ha előre meg akarod csinálni az adagokat.
Az én kutyám is volt ezen a diétán. Azt mondta az orvos, hogy eleinte /2nap/ fele-fele arányban adjam, aztán kevesebb húst. Először azért kellett több hús, mert a rizset nemigazán szeretik, és próbálja kiválogatni a húst. Én csirkehússal ritkábban adtam, mint sertéssel. Annyit főztem, hogy aznap, és másnapra elég volt, csak melegíteni kellett.
Meddig kell diétáznia? Az enyémnek annó 12 napig kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!