Mekkora a yorki farka?
9/11 -esnek !
Higgy nekem , hogy ez nem csonkolt farok :-)
Tudok különbséget tenni,csonkolt vagy mini farok között, főleg az első képen látszik , hogy normál farok , csak rövidebb az átlagnál !
Ezt már nem tudom tovább ragozni, .
Ha ennyire hitetlen vagy és még nem is láttál élőben picit , (szerinted minden kicsi csonkolt), akkor ha gondolod megnézheted.
kíváncsi vagyok utána is azt vallod amit most.
Ezt mind jó szándékkal írom , szóval ha érdekel , majd megírom a címet ahol farokkiállítás lesz :-)
Hidd el , nem azért tettem fel ezt a kérdést , mert nem tudok csonkolt és normál pici farok között különbséget tenni,.:-)
Egyébként nem gondoltam volna , hogy a csonkolt szóra kaptok rá és nem a kérdésre !
Azt pont azért írtam és főleg zárójelben , hogy ne legyen róla szó, mert valahányszor leírom , kiráz a hideg.
Igazából már a kérdésem is tárgytalan , hiszen érdemben nem tudott senki sem nagyon hozzászólni , a meglévő válaszokat köszönöm,
A LÉNYEG , HOGY ÉN TUDOM , HOGY VAN MINI FAROK MERT LÁTOM NAP MINT NAP :-)
Nem fogok veled veszekedni, hidd akkor azt hogy eredeti rövid farok és nem vágott :)
Majd ha találkozol egy olyannal aki ért is a kutyákhoz jól ki fog nevetni ha ezt megemlíted :)
Nem látod a fától az erdőt (és akkor még finom voltam )
Nem akarok szócsatákba bonyolódni,..., de nagyon gáz , hogy úgy hogy még nem is láttál pici farkos yorkit , azt állítod , hogy akkor nem is létezik !!!!(csak csonkolt !!)
Én már láttam , mind a hármat !
Nagy farkút , vágottat, és mini farkat !
Ha csonkolt lenne, a heg részén a szőr sem nőne ki !
Maga a kutya is egy mini , pici, nincs egészen 2 kg és kb ugyan annyi idős is , miért lenne nagy 20- 25 cm farka?
Maga az egész kutya "szinte akkora"
Úgy sem jutok veled dűlőre, a kérdésem , úgy sem ez irányába szólt , hanem inkább a fajtatisztaság fele , de te még úgy látom kevesebbet tudsz mint én a yorkikról !
Nézz a neten csonkolt és normál pici méretű farkakat(most hagyjuk a hosszúkat) és remélem látni fogod a különbséget !
Ha nem akkor nagyon önfejű vagy és nincs miről beszélnünk !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!