A yorkim áprilisban lesz 1 éves és csak néha állítja fel a fülét mit tehetnék, hogy mindig szépen álljon?
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 01:25
1/6 anonim válasza:
Sajnos ezen nem tudsz változtatni. Gondolom kínozni nem akarnád, szóval így fogadd el. Az én amstaffom is olyan hegyes fülű lett, mint egy antenna. Tanácsolták, hogy morzsolgassam a fülét, de nem kínoztam! Ő is és a te ebed is ílyennek született
2/6 anonim válasza:
Nekem a csivimnek kajla a füle, de olyan aranyos így is :D
3/6 Bozsikrisz válasza:
Le van vágva teljesen a szőr? Azt mindig le kell tolni, én akkor is lenyírom otthon nullással, ha épp nem viszem kozmetikushoz. 3-4 hetente.
4/6 A kérdező kommentje:
igen. le van nyírva.
2012. febr. 24. 17:13
5/6 anonim válasza:
vannak eleve gyenge porcú kutyusok. lehet a tiéd is ilyen. az enyémet 10 hetesen hoztam el a tenyésztőtől és már akkor szépen állt neki, barátnőmé 3 hónaposan is kajla volt, változó. nekünk tanácsolták hogy adjak neki porcerősítőt, maszírozzam ha esetleg lekonyul. főleg fogváltáskor szokott ilyen probléma lenni, de nekünk akkor sem volt semmi.
6/6 anonim válasza:
Az Én yorkim tesóját egy közelben lévő csaj vette meg .
(mi is vettük)
Mesélte , hogy nem áll fel az egyik füle az övékének és a doki azt mondta, ez fehérje hiányra utal.
Kezelést kapott -kap , mert akár ebbe el is pusztulhat.
Sajnáltam , bár nem gondoltam , ha egy kutya füle nem áll fel abba elpusztulhat, de lehet, hogy nálatok is ez a baj.
Kérdezz rá a dokinál + nézz utána , mert a dokik sem 100%.
Tapasztalat, mert a miénkel is volt gond, bár más jellegü
és a harmadik doki diagnosztizálta a bajt.
A többi azt mondta nincs semmi gond , csak tulreagálom.
Ja , mert minél nagyobb a baj , annál több kezelés, annál több pénz !! :-(
A másik kettőt szivem szerint leváltanám, biztos 2-sel végezték el a sulit!!!
Szóval : ötlet: FEHÉRJE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!