Mekkora a yorki farka?
A vágást nem is akarom ebbe belekeverni, mert állatkínzás!
Ezt hagyjuk is ki!
Pici kutya nagy farokkal- pici kutya mini farokkal !
Mert én inkább a hosszabb farkuakat találom keveréknek , olyan mintha egy antennával közlekednének:
A picik olyan formásak és jobban is illik hozzá a kisebb farok.
Nehogy félreértsd , nem értek hozzá azért kérdem, nem kötözködök , csak érdekelne
Amúgy köszi
Első vagyok. Az én kutyámnak teljesen hosszúra van hagyva a farka, és hidd el, az egyik legjobb kennelből való, természetesen törzskönyves.
Neked azért fura, mert korábban az összes yorki farka csonkolva volt. Nekem viszont az a fura, amikor látom, hogy a yorkik ilyen kis csuteszt csóválnak a popójukon:)
Ja, és természetesen minden yorkinak hosszú farka van, majdnem olyan hosszú, mint a macskáknak:)
Neked jobban tetszenek a rövid farkúak, rendben, akkor viszont nem lehet elvonatkoztatni a farokvágástól, hiszen amelyiknek rövid, vagy rövidebb, annak mindnek vágva van. Nem úgy születnek, hogy rövid farokkal.
Ezt meg kell cáfolnom, mert ez a kis farkú a szomszédomban van és most külön átmentem megkérdezni és megnézni , hogy csonkolva van e ?!
Nincs , még meg is fogtam .
Láttam már ilyenről képet is , ha megtalálom ,felrakom az elérhetőségét.
Neki sem csonkolt, mert a szőr sem , nőne ott ki,
Tudom , mert láttam , de nem tudom miééééééérrttt, mitől van ez a méretbeli külömbség???
Na nem mintha ez lenne a legfontosabb kérdés az életemben , de jó lenne tudni !
Köszcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!