Mi igaz abból, hogy a "mini" yorkiknak a test súlya, mérete azért van mert beteg?
Nekem egyszer volt "mini" Yorkim.
Nagyon, de nagyon megbántam! Azért van a kicsi méretük mert szaporítóktól van és ott nem veszik figyelembe hogy milyen súlytól tenyészhető egy Yorki. És 98% eséllyel 5 éves meghalnak és betegek lesznek nagy korukban.
Én nem venném meg a hirdetésben szereplő kutyát.
Ha olcsóbban is akarsz akkor olyat keress ahol nem írják hogy mini és van hozzájuk törzskönyv és chip.
NEM BETEG!!!
Csak ilyen kicsire tenyésztették.
Nem létezik olyan, hogy "mini" yorki, fogjátok már fel.
A mini jelzőt szaporítók találták ki marketingfogásként, hogy el tudják adni a standard-től eltérő kutyáikat.
a yorkinak meg van határozva a súlya.Ami ennélkisebb az nem yorki,az "tenyésztési hulladék" (kicsit erős, de így igaz)
Azért is van meghatározva a minimális súlya,mert ez az a méret aholmég egészségeskutyákat lehet tenyészteni. Egészséges fogazattal,csontozattal,anyagcserével. Az ez alattiak nem yorkik és nem egészségesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!