Szerinted beteg a kutyám?
Figyelt kérdés
Reggel felkeltem levvitem sétálni, pisi kaki megvolt, feljöttünk és lefeküdtem az ágyba mert betegvagyok, levan húzva a redőny sötét van a szábámba és azóta alszik a kutyusom. Lehet ez betegség h ilyen sokat alszik? amúgy semmi baja nincs:D2012. febr. 28. 12:31
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem beteg csak alkalmazkodik a gazdi kedvéhez és a mostani életstílusához:)
3/7 anonim válasza:
Sötét van a szobádban,és tudja,hogy most pihizni kell.
Szerintem ha felkelnél ő sem feküdne tovább. :-)
4/7 anonim válasza:
A kutyák normál esetben, ha nincs semmi "akció", akkor alszanak. Ha kell, akkor egész nap.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Semmi baja nincs, alkalmazkodik hozzád ennyi!=)
7/7 anonim válasza:
ugyanilyen az én két kutyám is nyugi ! Ha beteg vagyok végig alusszák velem a napot , eszük ágában sincs kimenni legyen tél vagy nyár :) és szerintem érzik is, hogy beteg vagy , együtt érzőek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!