Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rottweiler, német juhász vagy...

Rottweiler, német juhász vagy dobermann? Melyiket választanád és miért?

Figyelt kérdés

2012. febr. 22. 17:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

11/20 Időpont 02-22 19:16

NAh...sztereotípia 2012. Jól van. Örülök neki, hogy még nem volt se német juhászod,se rotid,de iylen határozott véleményed van róluk...ez téged minősít alighanem...

Két fontos tényező játszik szerepet, hogy a kutya milyen.

1. A tenyésztőtől (ha csak összeboronálja minden féle ismeret és szűrés nélkül,akkor lehet idegbeteg alom,de a gondos tenyésztésnél aligha...)

2. A gazdi hozzáértésétől. HA nem vagy határozott és következetes egyik kutya sem neked való.

Ha a két dolog közül csak az egyik teljesül b*szhatod. Ha egy ideggyenge kutyát hozol, azt foghatod vasmarokkal...és fordítva.

Nekem a 3 kutyafajta közül csak dobim nem volt még...és nolám nem is alkotok róla véleményt...

23N

2012. febr. 26. 11:30
 22/26 DinkaLány válasza:
Hát nekem német juhászom van, nagyon okos és kötődő kutyus :)
2012. febr. 26. 16:10
 23/26 anonim válasza:
roti a meleget nem szereti,dobi a hideget nem,(ha nem vágatod a fülét =nagy egér)szó val tartás szempontjából német j,jellem sz. roti ,nj,dobi
2012. febr. 29. 19:47
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy milyen kutya,ha van elhatározásod hogy betanítod akkor bármilyen kutyát meglehet tanítani.Nekem egy szuka Rottim van és nagyon szép és semmi gond nincs vele.De ha valami haverod megy hozzád akkor vigyáz mert egy baráti válonveregetést is képes a gazdija ellen elkövettet bűnnek venni és egyből támad az tapasztalat.
2012. márc. 1. 22:21
 25/26 anonim ***** válasza:
Én biztosan a rottweilert választanám, nagyon szép kutyák és biztosan hűségesek és védelmezők.
2012. márc. 5. 21:09
 26/26 anonim ***** válasza:
Elsősorban németjuhász..erős, védi az embert, hűséges, okos és aranyos...másodszor meg a maradék.Dobermann rohadt erős. Aranyos, és okos..Ugyanígy a rottweiler kutyával. Bár a németjuhász szintjén van..ha házőrzőt keresel aki hűséges dobermann..meg persze németjuhász..a rottweiler inkább az okos, jó kutyához sorolnám. de a te döntésed..;)
2012. ápr. 1. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!