én már nagyon rég német juhászt akarok nagyon tetszik a fajta ,de sajnos panelbe lakunk és így nem akartam nagytestűt most van egy kistestű kutyám akit imádok meg ő a mindenem , de ahogy adódik lehetőségem német juhászt fogok venni :D
2012. febr. 20. 19:31
2/11 anonim válasza:
bocsi a "meg" nem kell
2012. febr. 20. 19:31
3/11 anonim válasza:
Én a dogokkal vagyok így.14 évesen kaptam egyet apukámtól.Azóta csak az van,jelenleg 6:D
2012. febr. 20. 19:39
4/11 Akiteki válasza:
Mondjuk meg, hogyan lettél szerelmes? Mindenki másképp:)) De végeredmény ugyanaz.
2012. febr. 20. 19:49
5/11 anonim válasza:
Engem nagyon megfogott a kedvenc fajtám külseje, viselkedése. Ez pedig a Puli. Nagyon szeretem ezt a fajtát!
Bár még az ölebeket is de a Puli örök szerelem marad örökre!
2012. febr. 20. 20:02
6/11 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy hogy, de velem is így van, és én se értem:)).
Bár nekem a Border Collie, jellemével, és kinézetével teljesen elragadott:).
2012. febr. 20. 20:08
7/11 anonim válasza:
Épp tegnap beszélgettünk erről. Én pl. 4 éves koromban láttam egy mesét, és azóta szeretem a fajtát. Persze akkor még semmit nem tudtam magáról a fajtáról, de az imádat már megvolt. Később olvastam utána, és most 20 évesen "vált valóra" az álmom és vehettem meg az első kutyámat. :) Persze ez nem követendő példa, én sem szeretem, amikor egy film/mese/akármi alapján minden valós ismeret nélkül választanak egy fajtát, de az én estemben nem erről volt szó. Most pedig ha ránézek a kutyámra, csak csodálkozok, hogy lehet ennyire gyönyörű kutyám. :)
2012. febr. 20. 20:11
8/11 anonim válasza:
Én teljesen véletlenül kaptam egy kutyát és beleszerettem. Azóta szoktam gondolkozni, hogyha egy másik fajtát kaptam volna, akkor is beleszerettem volna, de mostmár mindegy, remélem nem. Most úgy gondolom, hogy a kinézete és a jelleme tökéletes számomra, de lehet azért mert ebbe nőttem bele. Mindenesetre már 11 éve így van.
2012. febr. 20. 20:27
9/11 anonim válasza:
Amikor megszülettem anyukáméknak volt egy kutyájuk, németjuhász. akkor colt 1 éves. vele nôttem fel, imádott és én is ôt.. akármenyit is cibáltam soha nem harapott meg. Jelenleg 15 vagyok, de 12 évesen sétáltam a kutyámmal és szembejöttek velem a pásztorkutyák. A kutyám gondolkodás nélkül elôm állt, de sajnos túl öreg volt, ahoz,hogy hacolni tudjon, mégis az életét adta értem.Ha ô akkor nincs bizonyára eléggé csúnya sérüléseim lettek volna. Ma már nagyon sajnálom,hogy nincs velem, de jelenleg 3 kutyám van, egy németjuhász és két menyelyes kutyus. Nem tudom,hogy miért, de megfogott a nj jelleme és egész életemben szeretnék tartani mindig legalább egyet!
2012. febr. 20. 20:40
10/11 anonim válasza:
Miért, az emberek iránt hogy alakul ki? Csak úgy. Ez egy érzelem, van persze racionális része is, de attól szép, hogy nem teljesen megmagyarázható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!