Akos.horkits kérdése:
Vásároltam egy boxer szuka kiskutyát! 6 hetes korában hoztam el! Semmi gong nem volt vele,2 nap múlva furcsán járt! Vajon mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Nem fájt neki a lába, csak így jár! Mellékelem a képet! [link]
Vajon mi baja lehet? Az állatorvos csonterősítőt adott neki!
2012. febr. 20. 21:23
21/29 anonim válasza:
Nem feltétlenül sok a 12 kölyök, többet is fel tud nevelni egy szuka, csak a tenyésztő segítségére is szükség van. Azért van ott mellette a tenyésztő az első két hétben napi 24 órában, hogy biztosítani tudja, hogy kivétel nélkül minden kölyök cicihez jusson két óránként és az anyakutya véletlenül se feküdjön rá egyikre se. Ha meg kevés a teje, akkor mellé kell táplálni. Persze ha valaki nem törődik az alommal, akkor annak ilyen következményei is lehetnek...
22/29 anonim válasza:
Elvitted már szegény kutyát állatorvoshoz?? Mert nem igazán reagálsz a válaszokra. Vagy nem is érdekel??
23/29 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok hogy nem válaszoltam, de csak most értem internet közelbe! Köszönöm a linket küldőnek, nagyon hasznos volt! 2 napja volt nálam a kutyus mikor egy délelőtt alatt ilyen lett a lába. Valóban nem rossz minőségű tápot kap! Mindenképp el fogom vinni másik orvoshoz, de a jelenlegi azt mondta hogy várjuk meg a 2 napot hogy hasson az injekció. Semmi képpen nem fog így maradni a kutyus! Nagyon szeretjük már ilyen rövid idő alatt is! Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!
2012. febr. 21. 19:28
24/29 A kérdező kommentje:
Szóval az injekció már nem fog hatni, de jó volt látni hogy meg lehet menteni a kiskutya lábait. Meg kell még várnom azért hogy mit mond egy jó orvos!
2012. febr. 21. 19:30
25/29 anonim válasza:
Hát, örülök, hogy így is vállalod a kutyus, őszintén kívánom, hogy "meggyógyuljon", és teljes értékű életet élhessetek együtt úgy kb. 15 évig :)
26/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem így lesz :-))))
2012. febr. 21. 19:43
27/29 anonim válasza:
Kicsi még a kutya. Időben észre vetted , hogy gond van. Megfelelő kezeléssel,rendbe fog jönni !
28/29 anonim válasza:
Kiirhatod nyugodtan a hirdetés linkjét ide, nehogy más is belefusson.
29/29 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy ismerősön keresztül ment, nem is volt a kutya hirdetve! De a testvére is itt van a környékünkön, ő még szerencsére jól van!
2012. febr. 22. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!