Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vásároltam egy boxer szuka...

Akos.horkits kérdése:

Vásároltam egy boxer szuka kiskutyát! 6 hetes korában hoztam el! Semmi gong nem volt vele,2 nap múlva furcsán járt! Vajon mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Nem fájt neki a lába, csak így jár! Mellékelem a képet! [link]

Vajon mi baja lehet? Az állatorvos csonterősítőt adott neki!

2012. febr. 20. 21:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
ez egy nagyon nagy probléma. Tényleg menjetek el egy másik állatorvoshoz. messze laktok pesttől? Juhász Tamásék nagyon értenek az ilyesfajta problémákhoz. Ezt a lábacskát rögziteni kell, fáslival és célirányosan táplálni, csonterősitővel . És jófajtával. Aztán ha rendbe tettétek a kiskutyát, akkor vissza lehet menni ahhoz akitől vettétek, és egy jó nagy pofon kiséretében visszakérni a pénzeteket.
2012. febr. 20. 21:55
 12/29 Akiteki ***** válasza:
100%
Nem csak a pénzt kellene visszakérni, hanem kifizettetni vele az orvosi költségeket, amiről gyanítom, hogy sokkal magasabb lesz, mint a kutya vételára.
2012. febr. 20. 22:04
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, ti is tudjátok, jön majd a szokásos. Telefont nem veszi fel a kedves szaporító, leveleket nem olvassa el, már nem lakik ott, stb. A kérdező egy forintot nem fog viszontlátni.
2012. febr. 20. 22:06
 14/29 Akiteki ***** válasza:
83%
Igazad van, gondolom egy parkolóban adta át a kutyát.
2012. febr. 20. 22:17
 15/29 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő, pontosan hogyan fordulhat elő, hogy ilyen lesz a kiskutya végtagja? Bocsánat a kérdésért, csak ebben a témában tudatlan vagyok. És rendbe tudják hozni? :(
2012. febr. 20. 22:19
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok szakértő, de nekem ne mondja senki hogy két nap alatt tünetmentes állapotból ilyenné válhat egy kutya lába.

Ez vagy már ilyen volt, akkor is mikor megvették, vagy, khmmm...

2012. febr. 20. 22:39
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
2012. febr. 20. 23:16
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó a link, puff neki, igaza van. A drága jó szaporító olyan szar kajával etette a kutyát, hogy te a normális hozzáállásoddal megnyomorítod... vicces. Szóval tényleg vidd el másik orvoshoz, mert a csonterősítő pont nem jó.
2012. febr. 20. 23:21
 19/29 anonim ***** válasza:
72%

tudom most fujjogni meg kioktatni fognak ez a válaszom után,de írok mert szeretnék némi tanácsot adni, saját tapasztalatom alapján.

volt egy elég nagy alomszámunk (kb 2 éve,mielőtt bárki is ránk gyanakodna)összesen 12 kölyök született. 10-et tudtunk felnevelni, és sajnos közülük 1-2 kölyöknek hasonló problémája volt. Ezt azért írtam le mert 1 anyakutyához borzasztó sok a 10 kölyök, és nem jut mindnek egyformán táplálék, a nagyok félrelökik a kisebbet stb.

szóval kb 7-8 hetes lehetett az egyik kölyök mikor észrevettem hogy furcsán jár, így kifelé fordulnak a lábai. Mondjuk ennyire nem volt durva mint a képen. állatorvosunk azt mondta gyenge az izülete,a szalagok. Elválasztottuk a többiektől és bent volt velünk a lakásba és szigoru pihenés volt neki, tehát se játék se ugrálás se futkosás (ami egy kölyök esetén elég nehéz) és napjában 2-3 alkalommal megmasszíroztam neki a kis lábát, semmi mást nem adtunk neki (bár lehet speciális táplálékkiegészítőket kapni) A lényeg hogy nagyjából 4 nap után már gyönyörű szépen tartotta a lábát. Sőt a masszírozások után mindig egyre jobban és jobban állt neki vissza a normál helyzetre. Végül 12 hetesen gazdira talált és ma már egy egészséges felnőtt kutyus. Tartjuk a kapcsolatot a gazdival és szerencsére ez a problémája soha többet nem jött elő!

Egy másik kutyusunk ugyanabból az alomból kb 7 hetesen talált gazdira és náluk sajnos előjött, és az ő állatorvosuk is pihenést és masszírozást javasolt, igazából náluk sem volt gond.

Lehet követ vetni rám, hisz ez az oldal ugyis erről szól. De remélem azért tudtam a kérdezőnek segíteni!!

2012. febr. 21. 00:34
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsétlen kiskutya, a szívem szakad meg érte...

Pár válasszal előttem a linket olvasd el kérdező, minden bennevan!

De először is irány egy NORMÁLIS doki!

2012. febr. 21. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!