Akos.horkits kérdése:
Vásároltam egy boxer szuka kiskutyát! 6 hetes korában hoztam el! Semmi gong nem volt vele,2 nap múlva furcsán járt! Vajon mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Nem fájt neki a lába, csak így jár! Mellékelem a képet! [link]
Vajon mi baja lehet? Az állatorvos csonterősítőt adott neki!
2012. febr. 20. 21:23
1/29 anonim válasza:
jééézusom szerencsétlen :S
szólj a tenyésztőnek minél előbb!
2/29 anonim válasza:
Milyen tenyésztőnek? Tenyésztő nem ad oda kölyköt 6 hetesen.
4/29 anonim válasza:
első voltam
finoman és lépésről lépésre akartam rávezetni a kérdezőt, hogy ezt bizony megszívta, vett olcsón(?) egy beteg, szaporított kiskutyát.
belátom nem voltam túl trükkös (fáradt vagyok) de tapasztalat, hogy a kioktatást is könnyebben veszik az emberek, ha maguktól jönnek rá.
5/29 anonim válasza:
Feltételezem, nem tenyésztőtől van. Vidd másik állatorvoshoz, mert itt nem elég a csonterősítő. Sajnálom szegényt, és téged is, amiért becsaptak. Mielőtt elhoztad, valószínűleg kapott egy kis szteroidot, hogy ne tűnjön fel a probléma. Annyiban vagy hibás, hogy nem tenyésztőtől vettél kutyust, de most már nem ez a lényeg, hanem hogy mindent megtegyél a kutyus gyógyulásáért!!!
6/29 anonim válasza:
undorító hogy léteznek ilyen emberek a földön, mint a szaporítok... meg az olyanok mint egy kiskutya volt gazdája aki kiégettette lézerrel a kutya hangszalagjait hogy ne tudjon ugatni...
7/29 anonim válasza:
"Vajon mi baja lehet?" Szerinted? Vagy úgy látod, ez normális formája annak a nyomorult kis állatnak? Soványmalac vágtában egy normális állatorvoshoz!
8/29 anonim válasza:
Sajnos nem voltál elég óvatos és belefutottál egy szaporítóba (hiába mondjuk mindig, hogy körültekintően kell kutyát vásárolni), ráadásul az állatorvosod se túl jó, ha ennyivel elintézte. Keress egy jobb állatorvost!
9/29 anonim válasza:
Szegény kutyus. :( Azonnal vidd másik állatorvoshoz!
10/29 anonim válasza:
Szeresd azt a kiskutyát, és tegyél meg mindent a gyógyulásáért. Nem ő tehet a betegségéről. Leginkább azok, akik életben tartják a szaporítókat az expresszből, húszezerért kínált kölykök megvásárlásával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!